Κέρκυρα: Πρεμιέρα της τουριστικής σεζόν με 11 πτήσεις εξωτερικού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κέρκυρα: Πρεμιέρα της τουριστικής σεζόν με 11 πτήσεις εξωτερικού
Το πρόγραμμα δρομολογίων θα επεκτείνεται σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Aπό τον Ιούνιο εντάσσονται στο πρόγραμμα δημοφιλείς προορισμοί, όπως η Μάλτα και το Ντουμπάι.

Η τουριστική σεζόν για την Κέρκυρα ξεκίνησε επίσημα σήμερα, 30 Μαρτίου, με την άφιξη των πρώτων πτήσεων εξωτερικού στο διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Συνολικά 11 πτήσεις από ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Κολωνία, το Λονδίνο, η Βαρσοβία και η Μπρατισλάβα, προσγειώθηκαν στο νησί, σηματοδοτώντας την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Η πρώτη πτήση έφτασε από την Κολωνία νωρίς το μεσημέρι, ενώ ακολούθησαν πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία.

Οι πληρότητες των δρομολογίων, σύμφωνα με τους τοπικούς φορείς, είναι ήδη υψηλές, ενώ το ενδιαφέρον φέτος επικεντρώνεται στις νέες αγορές που εντάσσονται στο πρόγραμμα πτήσεων. Κατά την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών, πραγματοποιήθηκε συμβολική εκδήλωση στο αεροδρόμιο, με παραδοσιακούς χορούς και τοπικά προϊόντα.

Το πρόγραμμα δρομολογίων

Το πρόγραμμα δρομολογίων θα επεκτείνεται σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Την 1η Απριλίου ξεκινούν πτήσεις από το Μιλάνο, ενώ οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται αρχικά μία φορά την εβδομάδα, με αύξηση σε τρεις εβδομαδιαίως από τον Ιούνιο. Επιπλέον, από τον Ιούνιο εντάσσονται στο πρόγραμμα δημοφιλείς προορισμοί, όπως η Μάλτα και το Ντουμπάι.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider