2023: Μία ιστορική χρονιά για τη Novo Nordisk

Viber Whatsapp Μοιράσου το
2023: Μία ιστορική χρονιά για τη Novo Nordisk
Φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση της και μας υπόσχεται πως και τα επόμενα 100 χρόνια θα πρωτοστατεί τόσο στο διεθνή, όσο και στον ελληνικό φαρμακευτικό κλάδο.

H Novo Nordisk φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση της και μας υπόσχεται πως και τα επόμενα 100 χρόνια θα πρωτοστατεί τόσο στο διεθνή, όσο και στον ελληνικό φαρμακευτικό κλάδο, αναπτύσσοντας και προσφέροντας καινοτόμες θεραπείες για τη νόσο του σακχαρώδη διαβήτη, της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας και των διαταραχών ανάπτυξης.

Παράλληλα, το έργο της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Novo Nordisk, δεν περιορίζεται στις τέσσερις θεραπευτικές κατηγορίες που προαναφέρθηκαν, αλλά διαρκώς αναπτύσει κλινικές δοκιμές για πληθώρα φαρμακευτικών σκευασμάτων, σχετικά με τις σπάνιες χρόνιες παθήσεις (Rare Disease), τη χρόνια μη αλκοολική στεατοηπατίτιδα (NASH) καθώς και τα καρδιαγγειακά νοσήματα (CVD).

Η ενασχόληση της Novo Nordisk επεκτείνεται όμως και στη νόσο του Αλτσχάιμερ καθώς και στις σπάνιες ενδοκρινολογικές και αιματολογικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας.

Μέσω της χρήσης των big data και της ψηφιακής τεχνολογίας, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσει και να προσφέρει καινοτόμες θεραπείες, που μπορούν στο προσεχές μέλλον να αλλάξουν τις ζωές των ασθενών με χρόνιες αλλά και σπάνιες παθήσεις.

Πριν δούμε όμως με τα μάτια μας τα επιτεύγματα της εταιρείας τα επόμενα χρόνια, αξίζει να ανατρέξουμε στα προηγούμενα 100 έτη της και να δούμε πως η εταιρεία «έφτασε» στο σήμερα.

Η εταιρεία Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της, καθώς και της συμμετοχής της στο 21ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.), στις 8-11 Μαρτίου 2023, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες του συνεδρίου καθώς και σε stakeholders της εταιρείας να βιώσουν από κοντά την εμπειρία του «NN100 Heritage Exhibition», «μαθαίνοντας» την ιστορία της εταιρείας μέσω μίας στατικής έκθεσης 65 τ.μ. καθώς και μέσω της 3D & VR απεικόνισης των σημαντικότερων στιγμών και ανακαλύψεων της εταιρείας.

Τόσο οι επαγγελματίες υγείας, όσο και οι επισκέπτες της έκθεσης περιηγήθηκαν στο φυσικό και ψηφιακό κόσμο της έκθεσης, με την βοήθεια των εργαζομένων της εταιρείας, ώστε να λάβουν στο μέγιστο το NN100 Heritage Exhibition Experience.

Περισσότεροι από 1500 επισκέπτες περιηγήθηκαν όλες τις ημέρες του συνεδρίου στην ιστορική έκθεση διαβάζοντας ενδιαφέρουσες ιστορίες από το παρελθόν της εταιρείας, ενώ κοίταξαν και στο μέλλον της εταιρείας που προαναφέραμε.

Η καινοτομία που χαρακτηρίζει την εταιρεία, εξελίχθηκε στην «NN100 Heritage Exhibition», προσφέροντας μία «διαφορετική» εμπειρία σε όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider