Η Liquid Media στηρίζει έμπρακτα την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»!

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Liquid Media στηρίζει έμπρακτα την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»!
Οι εργαζόμενοι της Liquid Media χαρίζουν χαμόγελα και απαραίτητα αγαθά στις οικογένειες που στηρίζει η Ένωση Μαζί για το Παιδί, υλοποιώντας το μακροχρόνιο κοινωνικό πρόγραμμά της για την ενίσχυση της Ένωσης.

Στόχος του προγράμματος αυτή τη χρονιά ήταν να γίνει πραγματικότητα η κάλυψη βασικών αγαθών των άπορων οικογενειών που στηρίζει η Ένωση. Πιο συγκεκριμένα, στόχος ήταν η συγκέντρωση βρεφικών ειδών και τροφίμων όπως και η κάλυψη της τεράστιας ανάγκης για λάδι, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα των παιδιών. Και η ομάδα της Liquid Media τα κατάφερε!

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί", οι κυρίες Μάρθα Βερνίκου και Ελένη Καφετζοπούλου, ευχαρίστησαν θερμά τους εργαζόμενους της Liquid Media για την συνεισφορά τους στις ανάγκες των οικογενειών που στηρίζει η Ένωση, ενώ από την πλευρά του ο κ. Τάκης Γεωργόπουλος, Γενικός Διευθυντής Liquid Media, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μακρόχρονης σχέσης που συνδέει το «Μαζί με το Παιδί» με την Liquid Media και ευχήθηκε κάθε καλές γιορτές στις οικογένειες και τους εργαζόμενους της Ένωσης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider