Με το ΜLSiQTab Charm 3G θα γεμίσεις τη μέρα σου με εικόνες

Viber Whatsapp Μοιράσου το

Με οθόνη 8” είναι ό,τι πρέπει για εκείνους που απαιτούν απόλυτη φορητότητα, αλλά ταυτόχρονα και την αιχμή της τεχνολογίας, από τη συσκευή τους. Είναι ιδανικό για κύρια χρήση εκτός σπιτιού/γραφείου, καθώς, το μέγεθος και το βάρος του, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του, ακόμα και στην τσέπη!

Το ΜLSiQTab Charm 3G διαθέτει επεξεργαστή Quad Core χρονισμένο στα 1.3GHz, που σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μη σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

ΜLSiQTab Charm 3G

Το ΜLSiQTab Charm 3G έχει δύο εγκατεστημένες κάμερες, μια 8MP στο πίσω μέρος και μια 2MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, μπορείς να αποθανατίζεις με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου, καθώς και να χρησιμοποιείς τη μπροστινή κάμερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις μέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

To ΜLSiQTab Charm 3G ενσωματώνει την έκδοση Android 5.1 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου tablet.

ΜLSiQTab Charm 3G

Τα 16GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Εάν περιορίζεσαι μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη του tablet σου με μια κάρτα microSD.

Με μπαταρία 4000 mAh θα αργήσεις πολύ να αναζητήσεις πρίζα! Έχεις την ενέργεια που ζητάς για μια έντονη μέρα γεμάτη multimedia.

mls-1-tablet

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider