Τα δώρα για να κάνετε τη διαφορά στον Secret Santa στο γραφείο (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα δώρα για να κάνετε τη διαφορά στον Secret Santa στο γραφείο (pics)
Η λίστα με όλα όσα μπορείς να αγοράσεις από τα Public για να ξεχωρίσεις.

Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα φετινά Χριστούγεννα και όλοι έχουμε στο μυαλό μας δεκάδες ανθρώπους που θέλουμε να τους αγοράσουμε δώρα. Σε ποιο κατάστημα να πρωτοαπευθυνθούμε και τι να πρωτοδιαλέξουμε;

....

Για να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση, πήγαμε μέχρι τα Public του Συντάγματος, τα οποία για άλλη μια φορά έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και έχουν βάλει στο χριστoυγεννιάτικο κλίμα όλη την πόλη και επιλέξαμε δέκα δώρα για να κάνετε τη διαφορά στον Secret Santa στο γραφείο.

Αυτές, λοιπόν, είναι οι προτάσεις μας:

1. Το κλαμπ των 5 π.μ.

...

To Κλαμπ των 5 π.μ. είναι η πρωτοποριακή-καταπληκτική ιστορία δύο απλών καθημερινών ανθρώπων που αναζητώντας ευημερία και γαλήνη σε μια εποχή ψηφιακών περισπασμών και υπέρμετρης πολυπλοκότητας συναντούν τον πιο περίεργο μα και υπέροχο μέντορα.

2. Headset Razer Kraken X Lite

....

Όνομα, τιμή και χαρακτηριστικά που ενθουσιάζουν.

3. God of War Playstation Hits – PS4 Game

....

Εξερευνήστε τους εχθρικούς και άγριους τόπους του βασιλείου των Σκανδιναβικών θεών, καθώς ο Kratos ξεκινάει μια προσωπική αναζήτηση μαζί με τον γιο του Atreus.

4. Activity Tracker Xiaomi Mi Band 4

....

Το νέο band διαθέτει νέα έγχρωμη AMOLED οθόνη αφής 0,95″, η οποία είναι κατά 39,9% μεγαλύτερη από το Band 3 και φωτεινότερη από ποτέ.

5. Vacu Vin Εργαλεία Κρασιού Σετ 5 τεμ.

....

Σετ κρασιού 5τεμ. Συμπεριλαμβάνει τυρμπουσόν, ροή, πώμα, αντλία και δοχείο με παγοκυψέλη.

6. Επιτραπέζιο Dixit Odyssey

....

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις! Η νέα έκδοση του Dixit, προσφέρει τη δυνατότητα να παίξουν έως και 12 παίκτες, ενώ περιέχει και μια σειρά από εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού, προσαρμοσμένους στο μεγαλύτερο αριθμό παικτών. Παίζεται αυτόνομα, ή μαζί με το Dixit και / ή τις επεκτάσεις του.

7. Σακουλάκι Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια

''''

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνονται πιο γλυκά με λίγα σοκολατάκια!

8. Ημερολόγιο Τοίχου 2020 Σούζη Τρως!

....

9. Handsfree Urbanista San Francisco Lucky Rainbow

....

Ο καθημερινός σύντροφος για κάθε περίσταση! Κοσμοπολίτικα, εκλεπτυσμένα, γεμάτα ένταση, σκέτος ηλεκτρισμός! Το σετ ακουστικών της Urbanista υιοθετεί έναν απίστευτα βολικό σχεδιασμό που θα σου επιτρέψει να το χρησιμοποιείς για ώρες και, εννοείται, χωρίς την παραμικρή έκπτωση σε θέμα ποιότητας..

10. Powerbank BuQu Penguin USB 2500mAh

....

Αυτό το ιδιαίτερο και παράλληλα πρακτικό Power Bank της BuQu θα γίνει το απόλυτο αξεσουάρ που θα θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας! Λεπτή κατασκευή σε σχήμα ενός μικρού πιγκουΐνου και κλιπ ώστε να μπορεί εύκολα να κρεμαστεί στην ζώνη, την τσάντα, με τα κλειδιά ώστε να μην μείνετε λεπτό χωρίς μπαταρία!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider