Χρυσός: Πρώτα κέρδη σε τρεις συνεδριάσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρυσός: Πρώτα κέρδη σε τρεις συνεδριάσεις
Η Fed θα κυκλοφορήσει επίσης το τελευταίο της Beige Book, μια έκθεση για τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, την Τετάρτη.

Το πρώτο τους κέρδος σε τρεις συνεδριάσεις σημείωσαν οι τιμές του χρυσού την Τρίτη, αφού οι συνεχόμενες απώλειες έστειλαν τις τιμές να πέφτουν για λίγο κάτω από τα 2.000 δολάρια νωρίτερα, για πρώτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.

Ο χρυσός έθρεψε τις «βαθιές πληγές που προκλήθηκαν από το πρόσφατο sell off που είδε τις τιμές να πέφτουν περισσότερο από 2% σε δύο ημέρες», δήλωσε στο Marketwatch ο Lukman Otunuga, διευθυντής ανάλυσης αγοράς στην FXTM.

«Αυτή θα μπορούσε να είναι άλλη μια ασταθής εβδομάδα για το πολύτιμο μέταλλο λόγω περισσότερων ομιλιών από στελέχη της Fed» επεσήμανε.

Η Fed θα κυκλοφορήσει επίσης το τελευταίο της Beige Book, μια έκθεση για τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, την Τετάρτη.

Ο χρυσός παράδοσης Ιουνίου αυξήθηκε κατά 12,70 δολάρια ή 0,6%, για να διαμορφωθεί στα 2.019,70 δολάρια η ουγγιά στην Comex.

Το ασήμι παράδοσης Μαΐου διαμορφώθηκε στα 25,26 δολάρια η ουγγιά, σημειώνοντας άνοδο 18 σεντς ή 0,7%.

Το παλλάδιο παράδοσης Ιουνίου σημείωσε άνοδο 82,40 δολάρια ή 5,3% στα 1.642,90 δολάρια η ουγγιά, ενώ η πλατίνα παράδοσης Ιουλίου, 3,24% σημείωσε άνοδο 37,70 δολάρια ή 3,6%, στα 1.097,30 δολάρια η ουγγιά.

Ο χαλκός παράδοσης Μαΐου πρόσθεσε 3 σεντς, ή 0,6%, για να κλείσει στα 4,09 δολάρια η λίβρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ποιες πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιούν οι δισεκατομμυριούχοι και τι προσφέρουν

Ευρωαγορές: «Πέταξε» σε 14μηνα υψηλά ο Stoxx 600

gazzetta
gazzetta reader insider insider