Πετρέλαιο: Πρώτα κέρδη μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πετρέλαιο: Πρώτα κέρδη μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις
«Με τις κινήσεις του OPEC να δρουν για να ανακόψουν τις μειώσεις των τιμών του πετρελαίου, οι επενδυτές ενέργειας θα μπορούσαν να παραμείνουν σε κατάσταση buy  έως ότου αποδειχθεί ότι κάνουν λάθος», έγραψε ο Stephen Innes.

Τα πρώτα κέρδη μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις σημείωσαν οι τιμές του πετρελαίου την Τρίτη, ενώ οι επενδυτές περίμεναν επίσης τα επίσημα στοιχεία των ΗΠΑ για τις εβδομαδιαίες προμήθειες πετρελαίου που θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη.

«Με τις κινήσεις του OPEC να δρουν για να ανακόψουν τις μειώσεις των τιμών του πετρελαίου, οι επενδυτές ενέργειας θα μπορούσαν να παραμείνουν σε κατάσταση buy έως ότου αποδειχθεί ότι κάνουν λάθος», έγραψε ο Stephen Innes, διευθύνων σύμβουλος της SPI Asset Management, σε σχόλιο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το Marketwatch.

Το αμερικάνικο αργό πετρέλαιο παράδοσης Αυγούστου σημείωσε άνοδο 1,60 δολάρια ή 2,2%, στα 75,75 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το brent παράδοσης Σεπτεμβρίου πρόσθεσε 1,13 δολάρια ή 1,4%, στα 79,63 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe.

Στο Nymex, η βενζίνη παράδοσης Αυγούστου αυξήθηκε 2,4% στα 2,69 δολάρια το γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης παράδοσης Αυγούστου κέρδισε 1,4% στα 2,60 δολάρια το γαλόνι.

Το φυσικό αέριο παράδοσης Αυγούστου αυξήθηκε 4,7% στα 2,63 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες μετά από τέσσερις διαδοχικές μειώσεις συνεδριάσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χρυσός: «Κλείσιμο» σε υψηλό έξι εβδομάδων

Πετρέλαιο: Ράλι μέχρι τέλος του έτους βλέπει η αγορά -Τι θα σήμαινε αυτό για την Ελλάδα

Ήπια κέρδη στις ευρωαγορές - Ράλι 19% για την Ocado

gazzetta
gazzetta reader insider insider