Στα 4,4 δισ. δολάρια η μεγαλύτερη IPO του 2024

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα 4,4 δισ. δολάρια η μεγαλύτερη IPO του 2024
Στα ταμπλό, το σύμβολο της μετοχής θα είναι το «LINE», ενώ την IPO ανέλαβαν 28 τράπεζες, με επικεφαλής τις Morgan Stanley, Goldman Sachs, BofA, JP Morgan και Wells Fargo.

Η Lineage πραγματοποίησε την μεγαλύτερη IPO για το 2024, συγκεντρώνοντας 4,4 δισ. δολάρια, με την τιμή της προσφοράς να διαμορφώνεται στο υψηλότερο άκρο του εύρους, ήτοι τα 78 δολάρια ανά μετοχή, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Παράλληλα, η Lineage αύξησε και τον αριθμό των μετοχών προς πώληση, από 47 εκατ. σε 56,9 εκατ. με τους επενδυτές να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων, καθώς οι συναλλαγές για την εισηγμένη στον Nasdaq θα κάνουν πρεμιέρα αργότερα την Πέμπτη.

Στα ταμπλό, το σύμβολο της μετοχής θα είναι το «LINE», ενώ την IPO ανέλαβαν 28 τράπεζες, με επικεφαλής τις Morgan Stanley, Goldman Sachs, BofA, JP Morgan και Wells Fargo σύμφωνα με το MarketWatch.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Lineage είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής ψυγείων στον κόσμο. Εξυπηρετεί βιομηχανίες που χρειάζονται ελεγχόμενες θερμοκρασίες για τα προϊόντα τους, όπως τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Είναι γνωστή για την επένδυσή της στην τεχνολογία και τις λύσεις αυτοματοποίησης, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες για την αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση του κόστους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τεχνολογικό black out: Το Mea culpa της CrowdStrike - Σε ποιους δίνει δωροκάρτα 10 δολαρίων

Eurobank: Μνημόνιο Συναντίληψης με τη Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ και τη Eurizon AM

«Φαρμάκι» ο καφές από την παραγωγή μέχρι την κούπα - Τι συμβαίνει με Arabica και Robusta

gazzetta
gazzetta reader insider insider