Ανακάμπτει το πετρέλαιο με «πράσινο 2x2»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανακάμπτει το πετρέλαιο με «πράσινο 2x2»
Την ανιούσα πήρε εκ νέου σήμερα, Τετάρτη το πετρέλαιο, επεκτείνοντας τα χθεσινά κέρδη του με τους traders να θεωρούν πως η ασθενής ζήτηση στην Κίνα έχει επηρεάσει τις τιμές.

Την ανιούσα πήρε εκ νέου σήμερα, Τετάρτη το πετρέλαιο, επεκτείνοντας τα χθεσινά κέρδη του με τους traders να θεωρούν πως η ασθενής ζήτηση στην Κίνα έχει επηρεάσει τις τιμές.

Το Πεκίνο μείωσε τα επιτόκια τη Δευτέρα, δίνοντας μερική στήριξη στην αγορά των futures του «μαύρου χρυσού» που προσπαθούν να ανακάμψουν από την βουτιά της προηγούμενης εβδομάδας.

Υπό αυτό το πρίσμα, το αμερικανικό αργό West Texas Intermediate παράδοσης Νοεμβρίου ενισχύθηκε 2,34% στα 72,21 δολάρια το βαρέλι, ενώ από την αρχή του έτους μετρά κέρδη σχεδόν 1%.

Το Brent παράδοσης Δεκεμβρίου, ο παγκόσμιος δείκτης αναφοράς κέρδισε 2,07% στα 75,83 δολάρια το βαρέλι, αν και σε επίπεδο έτους οι απώλειές του ανέρχονται σε άνω από 1%.

Η βενζίνη παράδοσης Νοεμβρίου σκαρφάλωσε 2,37% στα 2,0625 δολάρια ανά γαλόνι, με πτώση 2% στο 10μηνο, ενώ το φυσικό αέριο παράδοσης Νοεμβρίου διολίσθησε 0,04% στα 2,311 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες. Από την αυγή του 2024, σημειώνει «βουτιά» 8%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

SOS από ΔΝΤ: Υποτιμούν οι αγορές τους παγκόσμιους κινδύνους - Ποια είναι τα ανοικτά μέτωπα

Παραμένει σε επίπεδα - ρεκόρ ο χρυσός

Ευρωαγορές: «Κόκκινο 2 στα 2» - Ιστορικό υψηλό για την SAP

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider