Τρίτη του Πάσχα αποκαλύπτεται το νέο Ford Focus (vid)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τρίτη του Πάσχα αποκαλύπτεται το νέο Ford Focus (vid)

Από τη Ford Ρουμανίας και συγκεκριμένα από τη σελίδα της στο facebook, ανακοινώθηκε ότι στις 10 Απριλίου, την Τρίτη του ορθόδοξου Πάσχα, θα αποκαλυφθεί online το νέο Ford Focus.

Αυτή θα είναι η 4η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, το οποίο από τα τέλη της δεκαετίας του 90 αντικατέστησε το επίσης εμβληματικό Escort. Το Focus αποτέλεσε το σημείο καμπής για τη Ford της νέας εποχής και είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα μικρά – μεσαία πεντάθυρα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς. Η πρώτη του γενιά εντυπωσίασε τόσο με την αισθητική της, όσο και με την κορυφαία οδική συμπεριφορά, δείχνοντας σε όλο τον ανταγωνισμό τον τρόπο με τον οποίο ένα τυπικό αυτοκίνητο της κατηγορίας, μπορούσε να είναι απολαυστικό και στην οδήγηση.

Στη σημερινή του 3η γενιά το μοντέλο έχει δεχτεί ήδη ένα facelift και κυκλοφορεί από το 2011, με αποτέλεσμα να δείχνει την ηλικία του. Άλλωστε η σχεδιαστική φρεσκάδα της πρώτης γενιάς είχε προ πολλού δώσει τη θέση της σε πιο συντηρητικά σχήματα, χωρίς όμως να χαθεί το πάντα εστιασμένο στην οδήγηση dna. Το αναμενόμενο νέο Ford Focus θα επαναφέρει τη Ford σε πιο ενδιαφέροντα αισθητικά μονοπάτια, ενώ και τεχνολογικά θα δείχνει το δρόμο στην κατηγορία.

Μια εβδομάδα έμεινε για να δούμε κατά πόσο το νέο Focus θα ανταποκρίνεται κατ’ αρχάς στις αισθητικές και τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής και κατά δεύτερον, όταν το οδηγήσουμε, αν θα τα καταφέρει να μας συναρπάσει και πάλι.

Τρίτη του Πάσχα αποκαλύπτεται το νέο Ford Focus (vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider