Τι δεν ξέρει η Wall Street για την Τesla

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι δεν ξέρει η Wall Street για την Τesla

Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι επενδυτές και αναλυτές, όταν μιλούν για την Tesla, εστιάζουν στο Tesla Model S και στο πώς η επιχείρηση θα καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα κεφάλαια.

Ωστόσο, μια γερμανική επιχείρηση, η τράπεζα Berenger, έχει επισημάνει ότι η Wall Street έχει παραβλέψει ένα σημαντικό στοιχείο: την προηγμένη τεχνολογία μπαταρίας η οποία θα μπορούσε να επιφέρει καταλυτικές αλλαγές. Ο αναλυτής της επιχείρησης, Alexander Haissl σημειώνει ότι «μεταξύ των σημαντικών βελτιώσεων που έχει επιφέρει σε αυτό τον βιομηχανικό κλάδο συγκαταλέγονται και τα νέα συστήματα αλουμινίου τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του Model 3».

«Αυτή η τεχνολογία, η οποία μειώνει την υποβάθμιση της μπαταρίας αλλά και τους χρόνους φόρτισης αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση σε σύγκριση με άλλες των οποίων η τεχνολογία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο», συμπληρώνει.

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση αναβαθμίζει τις υποδομές και τον εξοπλισμό της προκειμένου να επιταχυνθεί η παραγωγή του Model 3. Ωστόσο, ο μηχανολογικός εξοπλισμός δεν θα είναι έτοιμος πριν από το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Με πληροφορίες από το businessinsider.com.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider