Volvo V60: Στην Ελλάδα με τιμή από 44.928 ευρώ!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Volvo V60: Στην Ελλάδα με τιμή από 44.928 ευρώ!
Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, η Volvo αποκάλυψε το εντυπωσιακό V60, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία των premium μεσαίων μοντέλων. Με station wagon αμάξωμα υπόσχεται εντυπωσιακούς χώρους, χωρίς να «υστερεί» σε εμφάνιση, καθώς έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα του μεγαλύτερου V90. Στην Ελλάδα η τιμή του ξεκινάει από τα 44.928 ευρώ, με τον diesel κινητήρα D3 των 150 ίππων, ενώ το D4 με τους 190 ίππους κοστίζε 51.324 ευρώ.
Το σύνολο βενζίνης T6 των 310 ίππων και με κίνηση σε όλους τους τροχούς στοιχίζει 54.648 ευρώ, ενώ στην κορυφή της γκάμας υπάρχουν δύο υβριδικές εκδόσεις με 340 και 390 ίππους, για τις οποίες όμως δεν γνωρίζουμε ακόμη τιμή καθώς θα εισαχθούν αργότερα. Στα diesel ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα χειροκίνητο εξάρι σασμάν ή ένα αυτόματο με οκτώ σχέσεις, ενώ στη «βενζίνη» και τα υβριδικά, το αυτόματο κιβώτιο είναι μονόδρομος.
Στο εσωτερικό έχουμε τη γνώριμη εικόνα των σύγχρονων Volvo με την εντυπωσιακή, κάθετα τοποθετημένη οθόνη πολυμέσων στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι εδώ, όπως και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής που περιμένουμε από ένα μοντέλο της κλάσης. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 529 λίτρα και οι χώροι για τους επιβάτες είναι άνετοι, χάρη στην έξυπνη διαμόρφωση της καμπίνας και τις λεπτότερες πλάτες των εμπρός καθισμάτων που εξασφαλίζουν περισσότερο «αέρα» για τα γόνατα των πίσω.
Τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας του Volvo V60 είναι... αμέτρητα και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το City Safety, με το αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση οχημάτων, πεζών, δικυκλιστών και μεγάλων ζώων, καθώς και άλλα, όπως το σύστημα προστασίας εκτροπής από το δρόμο ή το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα. Η ημιαυτόνομη οδήγηση Pilot Assist, που χειρίζεται κανονικά το όχημα και μπορεί να το «οδηγήσει» σε συγκεκριμένες συνθήκες, μαζί με άλλα στοιχεία όπως το ενεργό Cruise Control ή το IntelliSafe Surround (σύστημα ανίχνευσης αυτοκινήτου στη νεκρή γωνία και Rear Collision Warning) αποτελεί το «κερασάκι» στην τούρτα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider