«Βουτιά» άνω του 3% για το Bitcoin, με φόντο Fed και Binance

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Βουτιά» άνω του 3% για το Bitcoin, με φόντο Fed και Binance
«Βουτιά» σημειώνει, σήμερα, το Bitcoin, καθώς οι επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους στην Fed, ενώ εντείνονται και οι ανησυχίες γύρω από την Binance.

«Βουτιά» σημειώνει, σήμερα, το Bitcoin, καθώς οι επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους στην Fed, ενώ εντείνονται και οι ανησυχίες γύρω από την Binance.

Συγκεκριμένα, το Bitcoin γνωρίζει απώλειες άνω του 3%, φθάνοντας στα 29.198 δολάρια, σύμφωνα με το Coin Metrics, ενώ νωρίτερα «κατρακύλησε» στα 28.995,02 δολάρια, το χαμηλότερα επίπεδά του εδώ και πάνω από έναν μήνα.

Το Binance αποτελεί το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και τελευταία έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ανησυχιών, μετά και τη μήνυση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ενώ επίσης τίθεται στο «μικροσκόπιο» του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, οι επενδυτές παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από Federal Reserve, εν αναμονή της νέας απόφασής της για τα επιτόκια.

Η αγορά αναμένει νέα αύξηση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης, μετά την παύση του Ιουνίου.

«Το Bitcoin εξακολουθεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις σε στενό εύρος για λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα και πιθανότατα θα συνεχίσει έτσι μέχρι την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της FOMC αυτής της εβδομάδας» δήλωσε ο Yuya Hasegawa, αναλυτής στην Bitbank.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Μπερδεμένες» οι ευρωαγορές, λίγο πριν τις κρίσιμες αποφάσεις για επιτόκια

«Βλέπει» υψηλότερα το Χρηματιστήριο σε μια γεμάτη εβδομάδα

Goldman Sachs: Σε ιστορικό υψηλό η ζήτηση πετρελαίου - Άνοδος στις τιμές

gazzetta
gazzetta reader insider insider