Σε υψηλό 2 εβδομάδων το Bitcoin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε υψηλό 2 εβδομάδων το Bitcoin
Η προεδρική κούρσα των ΗΠΑ προσφέρει ένα άλλο στήριγμα για τα ψηφιακά assets με το ντέρμπι ανάμεσα σε Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ.

Σε υψηλό δύο εβδομάδων σκαρφάλωσε το Bitcοin καθώς oι traders δεν πείστηκαν από τις τελευταίες προσπάθειες τόνωσης της Κίνας, με αποτέλεσμα να στραφούν περισσότερο στα κρυπτονομίσματα παρά στις εισηγμένες χρηματιστηριακές μετοχές της δεύτερης ισχυρότερης οικονομίας του κόσμου.

Η ναυαρχίδα των crypto ενισχύεται 1,80% στα 63.847 δολάρια το πρωί της Δευτέρας ώρα Ελλάδος, συμπαρασύροντας ανοδικά όλη την αγορά, με το Ether να καταγράφει κέρδη 2,85% στα 2.527 δολάρια και το Solana να αναρριχάται 3,51% στα 151,31 δολάρια.

Η Κίνα προσπαθεί να αναζωογονήσει την οικονομία της, αλλά οι αρχές απέτυχαν να προσδιορίσουν ακριβώς πόσα δημοσιονομικά κίνητρα θα δοθούν και οι οικονομολόγοι δεν είναι πεπεισμένοι ότι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι κάνουν αρκετά για να κάμψουν τον αποπληθωρισμό.

«Οι απογοητευτικές ανακοινώσεις από την Κίνα για τους επενδυτές, είναι θετικές για το Bitcoin» τονίζει η Καρολάιν Μάουρον, συνιδρύτρια της Orbit Markets.

Παράλληλα, η προεδρική κούρσα των ΗΠΑ προσφέρει ένα άλλο στήριγμα για τα ψηφιακά assets με το ντέρμπι ανάμεσα σε Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ.

«Η πρόσφατη δημοσκοπική βελτίωση του Τραμπ θα ενισχύσει το ράλι της αγοράς και θα προσδώσει έναν θετικό αντίκτυπο με καλές ειδήσεις για τις τιμές των κρυπτονομισμάτων», εκτιμά ο Μπέντζαμιν Κελερμάγιερ, διευθυντής επενδύσεων στη Magnet Capital μιλώντας στο Bloomberg.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Andrea Orcel: Ποιος είναι ο Ιταλός τραπεζίτης – πρόσωπο των ημερών που «ψηφίζει» Ελλάδα

Επέστρεψε ο Δακτύλιος - Διαθέσιμο το νέο ειδικό σήμα μέσω Gov.gr Wallet

Έλον Μασκ: Σε τροχιά να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος έως το 2027

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider