Τα πρώτα δελτία ειδήσεων για τον τουρισμό από το 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα πρώτα δελτία ειδήσεων για τον τουρισμό από το 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰
Σε συνέχεια της ήδη πετυχημένης συνεργασίας τους το 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ ενώνουν τις δυνάμεις τους και στην ειδησεογραφία.

Σε συνέχεια της ήδη πετυχημένης συνεργασίας τους το 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ ενώνουν τις δυνάμεις τους και στην ειδησεογραφία.



Το Γραφείο Τύπου της εταιρείας σε συνεργασία με τους Τομείς ΜΜΕ & Ήχου και Performing Arts του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰, μας παρουσιάζουν τα πρώτα δελτία ειδήσεων με νέα για τον Tουρισμό. Όλα τα νέα που αφορούν το on line travel agency, αλλά και τον τουρισμό θα οπτικοποιούνται και θα παρουσιάζονται μέσω ενός εβδομαδιαίου δελτίου ειδήσεων, πάντα με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰.

5 (1).JPG



Φώτα, κάμερα, κλακέτα και πάμε!

Στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η δημοσιογράφος του 18-24 TRAVEL, Νικολέτα Κανάκη σε συνεργασία με τους Τομείς ΜΜΕ & Ήχου και Performing Arts πραγματοποιούν τα εβδομαδιαία γυρίσματα: «Για τις ανάγκες γυρισμάτων φιλοξενούμαστε στο στούντιο που έχει δημιουργηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την εκπαίδευση των φοιτητών. Ένας υπερσύγχρονος χρόνος που μας παρέχει όλα τα μέσα που χρειαζόμαστε για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Λειτουργούμε ακριβώς όπως θα λειτουργούσαμε και στην εγγραφή ενός τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων. Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε από την πρώτη συνάντηση μας ο Διευθυντής Σχολής ΜΜΕ & Τεχνών, κ. Χρήστος Κιούσης βλέπουμε την ιδέα μας να παίρνει σάρκα και οστά. Επιφυλασσόμαστε για ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον».



Οι σπουδαστές με την καθοδήγηση του καθηγητή τους αναλαμβάνουν όλες τις ανάγκες του γυρίσματος μέχρι και το τελικό μοντάζ. Ένα πρωτοποριακό project στο οποίο οι σπουδαστές καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις ανάγκες, που προκύπτουν σε ένα γύρισμα σε πραγματικό ρόλο και να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία για το μέλλον.



Το www.18-24.gr αποτελεί ένα πρότυπο μοντέλο επιχείρησης, το οποίο γνωρίζει καλά τις ανάγκες της αγοράς και καταφέρνει για ακόμη μια φορά να συνδέσει την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider