Το «έργο» της ERGO τώρα στην τηλεόραση

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το «έργο» της ERGO τώρα στην τηλεόραση

Υπάρχουν διάφορα επίθετα για να χαρακτηρίσεις ένα έργο. Μπορεί ένας άνθρωπος να παράγει ένα έργο διαχρονικό, κάποιος άλλος ένα έργο χαρακτηριστικό κι ένας τρίτος ένα έργο ανατρεπτικό. Το σημαντικό είναι κάθε έργο, δηλαδή κάθε κόπος και ανθρώπινη προσπάθεια να διακατέχεται από αγάπη.

Ανάμεσά μας υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που παράγουν έργο. Έργο που έχει παραχθεί με αγάπη και έχει αξία, ωστόσο πέρα από εκείνους που επωφελούνται από το συγκεκριμένο έργο, οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτό. Ή έστω δεν γνώριζαν μέχρι χθες, αφού έρχεται πλέον η σειρά εκπομπών «Ένα Έργο, μια ιστορία» της ERGO Ασφαλιστική προκειμένου να κοινοποιήσει το σημαντικό έργο συνανθρώπων μας σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Για να συμβεί αυτό, απαιτείται σταθερότητα. Μία σταθερότητα την οποία παρέχει η ERGO Ασφαλιστική, η Νο.1 εταιρία στις Γενικές Ασφαλίσεις στην Ελλάδα, και μία από τις μεγαλύτερες στο σύνολο των κλάδων, η οποία ανήκει σε έναν από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους στην Ευρώπη.

Στη συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζονται άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι οποίοι αποφάσισαν κάποια στιγμή στη ζωή τους να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά και με το έργο τους να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους. Δεν πρόκειται για υπερήρωες ούτε για αγίους, αλλά για ανθρώπους που αντί να στρογγυλοκάτσουν στον εύκολο «ωχαδερφισμό» που προσέφερε η κρίση, μόχθησαν για να προσφέρουν κοινωνικό έργο από το οποίο μπορούμε όλοι μας να παραδειγματιστούμε.

Η εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, κάθε Σάββατο αμέσως μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο History Channel της Cosmote TV κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στις 22:10 δεν έχει έναν, αλλά δώδεκα διαφορετικούς παρουσιαστές. Έναν διαφορετικό σε κάθε επεισόδιο-ντοκιμαντέρ. Από δημοσιογράφους και μουσικούς μέχρι τραγουδιστές και ηθοποιούς, οι οποίοι θα μας αφηγούνται κάθε φορά για το έργο που παρήγαγαν μέσα από την δική τους προσωπική ιστορία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider