Κόρμπιν για Brexit: Ο Τζόνσον σχεδιάζει συμφωνία με τον Τραμπ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κόρμπιν για Brexit: Ο Τζόνσον σχεδιάζει συμφωνία με τον Τραμπ
Αιχμές άφησε ο ηγέτης των Εργατικών για μια πιθανή συμφωνία μεταξύ του Μπόρις Τζόνσον με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αιχμές άφησε ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν για μια πιθανή συμφωνία μεταξύ του Μπόρις Τζόνσον και του Ντόναλντ Τραμπ αν δεν υπάρξει συμφωνία με την ΕΕ.

Παράλληλα ο Τζέρεμι Κόρμπιν κάλεσε τον Μπόρις Τζόνσον να παραιτηθεί μετά την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου.

«Υπό το πρίσμα του να μην υπάρξει συμφωνία είναι πρόθυμοι να πουλήσουν ό, τι έχει απομείνει από τις δημόσιες υπηρεσίες μας, ενώ παράλληλα μειώνουν ακόμα περισσότερο τους εταιρικούς φόρους. Αυτό θα σήμαινε τη δημιουργία ενός παράκτιου φορολογικού παραδείσου για τους πλούσιους. Και θέλουν όλα αυτά να συμβούν με μια μονομερή συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που θα έβαζε τη χώρα μας στο έλεος του Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «μια μη-συμφωνία για το Brexit» είναι πραγματικά ένα «Trump-deal Brexit». Θα παραδώσει το μέλλον της χώρας μας στον Αμερικανό πρόεδρο και στην πολιτική του για την Αμερική. Φυσικά, ο Τραμπ είναι χαρούμενος που έχει έναν βρετανό πρωθυπουργό στην πίσω τσέπη του. Μια συμφωνία Τραμπ -Brexit θα σήμαινε ότι οι αμερικανικές εταιρείες θα πάρουν το πράσινο φως για μια ολοκληρωμένη εξαγορά των δημόσιων υπηρεσιών μας» συμπλήρωσε ο Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider