Ιταλία: Αυξάνονται τα κρούσματα από τον κορονοϊό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ιταλία: Αυξάνονται τα κρούσματα από τον κορονοϊό
2.384 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 23.805 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Αυξάνονται τα κρούσματα αλλά μειώνονται οι νεκροί από τον κορονοϊό και οι διασωληνωμένοι στην Ιταλία.

Το τελευταίο 24ωρο έχασαν την ζωή τους 437 ασθενείς και καταγράφηκαν 3.370 νέα κρούσματα ενώ 2.943 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

2.384 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 23.805 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 81.510 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού αυξήθηκε (647 περισσότερα κρούσματα) τις τελευταίες 24 ώρες αλλά έχασαν την ζωή τους 97 λιγότεροι άνθρωποι. Οι ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας, για δέκατη ένατη ημέρα, συνεχίζουν να μειώνονται, όπως και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, τέλος, από τις 4 Μαΐου, κατά την βαθμιαία επιστροφή στην καθημερινότητα, θα υιοθετηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και πρόληψης: τα ρούχα σε καταστήματα ενδυμάτων θα απολυμαίνονται μετά από κάθε δοκιμή των πελατών, όπως και τα δοκιμαστήρια. Μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα επιτρέπεται η διεξαγωγή συνεδρίων σε κλειστούς χώρους, ενώ εξετάζεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν οι θερινοί κινηματογράφοι. Κατά την πρώτη αυτή φάση, δεν πρόκειται να ανοίξουν τα καφέ -μπαρ και τα εστιατόρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider