Καιρός: Ηλιοφάνεια με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τρίτη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καιρός: Ηλιοφάνεια με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τρίτη
Η αναλυτική πρόγνωση του meteo για τον καιρό που θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα, αύριο, Τρίτη.

Ο καιρός αύριο, Τρίτη αναμένεται να είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές και πρόσκαιρες νεφώσεις, όπως αναφέρει το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα σποραδικών πρόσκαιρων βροχών για τα ορεινά της Πελοποννήσου το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Συγκεκριμένα, στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 29, στη Θεσσαλία από 17 έως 29, στην Στερεά από 18 έως 30, στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο από 16, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 30, στις Κυκλάδες από 20 έως 29, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 29 και στην Κρήτη από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα στα βόρεια και νοτιοδυτικά τμήματά του θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ.

Όσον αφορά την Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κέρκυρα - Έκαψε 10 στρέμματα δασικής έκτασης

Το πρώτο νόμιμο supercar της KTM ουρλιάζει στους δρόμους

Eύκολοι τρόποι για να μειώσετε τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι

gazzetta
gazzetta reader insider insider