Νέα αποκάλυψη για Τέμπη: Μόλις 5 ημέρες στον σταθμό της Λάρισας ο σταθμάρχης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα αποκάλυψη για Τέμπη: Μόλις 5 ημέρες στον σταθμό της Λάρισας ο σταθμάρχης
Νέα στοιχεία για τον σταθμάρχη της Λάρισας και την τραγωδία στα Τέμπη. Βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση μόλις 5 ημέρες και μάλιστα ήταν μόνος του στη βάρδια όλο το τριήμερο.

Ο 59χρονος σταθμάρχης είχε πιάσει δουλειά στον κομβικό σταθμό της Λάρισας στις 25 Φεβρουαρίου κι αυτό σημαίνει πως όταν έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη βρισκόταν για μόλις 5η ημέρα στη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως αφέθηκε μόνος του στη βάρδια να διαχειριστεί την κυκλοφορία των τρένων, κάτι που επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος του, Στέφανος Παντζαρτζίδης στο Reader.gr.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου υπογράμμισε πως τον μήνα που προηγήθηκε, εργαζόταν σε μικρούς σταθμούς, είχε λάβει την πιστοποίησή του λίγο μετά την άφιξη του 2023 και πριν από πέντε ημέρες, μέσα δηλαδή στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ανέλαβε υπηρεσία που θεωρείται από τις πιο δύσκολες και κομβικές του σιδηροδρομικού δικτύου.

Ηδη μάλιστα από χθες αρμόδιο κλιμάκιο «σάρωσε» το κτήριο του ΟΣΕ στη Λάρισα, όχι μόνο στα σταθμαρχείο, συγκεντρώνοντας στοιχεία από υπολογιστές, δεδομένα από τα εισιτήρια, συστήματα παρακολούθησης αλλά και όποιο αποδεικτικό στοιχείο θα στηρίξει τις πραγματογνωμοσύνες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στα Τέμπη: Ολοκληρώνονται οι έρευνες - Στις 52 οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν

Δυστύχημα στα Τέμπη: Η επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης του ελληνικού σιδηρόδρομου – Ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν

Πλεύρης: Είδα να βγάζουν σορούς και γονείς να ψάχνουν παιδιά - Δεν είχαμε καμία βοήθεια από την εταιρεία

gazzetta
gazzetta reader insider insider