Περ. Αττικής: Με 13 υδροφόρες και όλα τα μέσα που διαθέτει συνδράμει την Πυροσβεστική

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Περ. Αττικής: Με 13 υδροφόρες και όλα τα μέσα που διαθέτει συνδράμει την Πυροσβεστική
Με μηχανήματα έργου, 13 υδροφόρα οχήματα και όλα τα μέσα που διαθέτει, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Με μηχανήματα έργου, 13 υδροφόρα οχήματα και όλα τα μέσα που διαθέτει, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία τα αξιοποιεί σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Αττικής υπό το συντονισμό της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας και διαμέσου της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, κατόπιν αιτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνδράμει στο δύσκολο έργο της, με 13 υδροφόρα οχήματα εκ των οποίων:

  • 8 είναι στη διάθεση της ΠΕΠΥΔ Αττικής σε διάφορες θέσεις (εκ των οποίων μερικά επιχειρούν σε ενεργές εστίες πυρκαγιάς).
  • 2 είναι στη διάθεση της ΠΕΠΥΔ Στερεάς Ελλάδας και 3 στα πάρκα ευθύνης της (Αττικό Άλσος, Πεδίο του Άρεως και Πάρκο Τρίτση).

Ειδικότερα στη πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο επιχειρούν 7 υδροφόρα και 3 μηχανήματα έργου ενώ σε αυτήν που μαίνεται σε Χασιά-Πάρνηθα, επιχειρούν 21 υδροφόρα οχήματα και 2 προωθητές γαιών (τύπου D8).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΓΕΕΘΑ: Το στρατόπεδο «Λοχαγού Καποτά» ουδέποτε κινδύνευσε από την πυρκαγιά

Εκκενώνεται το Κοντοδεσπότι Ευβοίας - Σε εξέλιξη πυρκαγιά και στη Χαλκίδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider