NÕS Insurance Services: Η ασφάλεια σήμερα

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
NÕS Insurance Services: Η ασφάλεια σήμερα
.
Η NÕS Insurance Services αποτελεί ένας από τους ισχυρότερους παίκτες, αφού αριθμεί περισσότερους από 300.000 πελάτες και 2.000 σταθερούς συνεργάτες.

Σε μια απρόβλεπτη καθημερινότητα, οι υπηρεσίες ασφάλισης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής. Μέσα σε μια πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών και προϊόντων, η απάντηση στο ερώτημα “ποιος είναι ο καταλληλότερος σύμβουλος για τις ανάγκες μου” είναι προφανώς μία: NÕS Insurance Services, η ασφαλής επιλογή! Η NÕS, ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, κατάφερε να ξεχωρίσει γρήγορα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Σήμερα, αποτελεί ένας από τους ισχυρότερους παίκτες, αφού αριθμεί περισσότερους από 300.000 πελάτες και 2.000 σταθερούς συνεργάτες.

Γιατί η ασφάλεια σήμερα ακούει στο όνομα NÕS.

Εμπειρία και εμπιστοσύνη στην ασφάλεια σου

Το ίδιο το όνομα της εταιρείας υποδηλώνει την ουσία των αξιών της: NÕS, από τη λατινική λέξη που στα ελληνικά σημαίνει "Εμείς" και συμβολίζει τον ανθρώπινο χαρακτήρα, την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση αλλά και τις ιδιαίτερες αξίες που η ίδια προσφέρει, χρόνια τώρα, στους πελάτες και τους συνεργάτες της. Με παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα, η NÕS Insurance Services έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, καλύπτοντας το 95% της ελληνικής επικράτειας. Εκεί έγκειται, άλλωστε, και η μεγάλη της επιτυχία: στην πίστη και στην προσπάθειά της για ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων, που για περισσότερες από τρεις δεκαετίες την κρατά στην κορυφή της ασφαλιστικής αγοράς.

Σήμερα η NÕS διαθέτει ένα από τα καλύτερα οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά: με εξειδικευμένο δίκτυο, ιατρούς, εμπειρογνώμονες και συνεργαζόμενα συνεργεία, εξασφαλίζει γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και άμεσες αποζημιώσεις. Αυτή η δέσμευση είναι που κρατά αμείωτη την ικανοποίηση των πελατών και υπογραμμίζει την προτεραιότητα της εταιρείας να παρέχει άριστη υποστήριξη με τον πιο απλό, γρήγορο και βολικό τρόπο.

Μια ανθρωποκεντρική ομάδα για τον κλάδο της ασφάλειας

Η δύναμή της NÕS βρίσκεται στον άνθρωπο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά. Γι΄αυτό και επενδύει σε αυτόν. Ολοι οι συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί πράκτορες και σύμβουλοι διαθέτουν την απαραίτητη ακαδημαϊκή κατάρτιση και εμπειρία στον τομέα, ώστε να παρέχουν τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις σε κάθε περίπτωση. Η διαφάνεια, η άμεση ανταπόκριση και η αποτελεσματικότητα της ομάδας της NÕS είναι οι αξίες εκείνες που εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη, δίνοντάς της το προβάδισμα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της στην αγορά.

«Εξασφαλίζοντας» την αριστεία στην ασφάλεια

Το όραμα της NÕS είναι να καθιερωθεί ως ο κορυφαίος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της αγοράς. Γι’ αυτό, η κύρια αποστολή της περιλαμβάνει τη συνεχή παροχή απλών και φιλικών διαδικασιών εξυπηρέτησης, τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και αξιοπιστίας στους πελάτες αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών της. Αυτές οι αξίες, της ειλικρίνειας, της δικαιοσύνης, της καινοτομίας αποτελούν το θεμέλιο της λειτουργίας της και εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Ασφαλιστικές λύσεις για κάθε πτυχή της ζωής

Η NÕS Insurance Services προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών ιδιωτικής ασφάλισης αλλά και ασφάλισης επιχειρήσεων, με στόχο την προστασία κάθε πτυχής της ζωής σας.

Προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης:

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου: αξιόπιστα και ευέλικτα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες, σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες.
  • Ασφάλεια κατοικίας: ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης κατοικίας, με ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα.
  • Ασφάλεια ζωής και υγείας: με ανταγωνιστικές τιμές, για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε όλοι μας.
  • Ασφάλεια Οδικής Βοήθειας: άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας από ατύχημα ή βλάβη.
  • Ασφάλεια Νομικής Προστασίας: σας απαλλάσει από το κόστος της υπεράσπισης των έννομων συμφερόντων σας σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας, καλύπτοντας δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων.

Προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων:

  • Νομική προστασία: καλύπτει τη διεκδίκηση αποζημιώσεων, μισθωτικές διαφορές και ποινικές υποθέσεις.
  • Ασφάλιση περιουσίας: καλύπτει την περιουσία της επιχείρησης από φυσικές καταστροφές, κλοπή και ληστεία.
  • Επαγγελματική αστική ευθύνη: καλύπτει την αστική ευθύνη του επαγγελματία για αμέλεια, σφάλμα ή παράλειψη.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση: καλύπτει την απώλεια αποσκευών, ατυχήματα και ασθένειες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Αστική ευθύνη οδικού μεταφορέα: καλύπτει την απώλεια ή βλάβη των εμπορευμάτων που μεταφέρονται.

Ευελιξία και προσαρμογή για την ασφάλεια

Για να ανταποκριθεί στις διαρκώς εξελισσόμενες εξελίξεις της αγοράς και, κατά συνέπεια, στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, η NÕS αναγνωρίζει τη σημασία ευελιξίας και της προσαρμογής τα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Με μια μοντέρνα οργανωτική δομή, οι λειτουργικές διαδικασίες της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί, για μέγιστη και άμεση αποτελεσματικότητα και ανταπόκριση. Με ένα κέντρο κλήσεων που λειτουργεί συνεχώς, πελάτες και συνεργάτες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια όλο το 24ωρο. Επιπλέον, η δέσμευση της NÕS για προσβασιμότητα αποδεικνύεται από την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων, εξασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες των πελατών ικανοποιούνται άμεσα.

Θέτοντας, λοιπόν, τον άνθρωπο στο επίκεντρο και χάρη στη δέσμευση της NÕS Insurance Services για εξυπηρέτηση των πελατών με μια πλήρη γκάμα ασφαλιστικών λύσεων, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ανταποκρίνεται στα μέτρα και τις τις απαιτήσεις των πελατών της, με ασφαλιστικά προγράμματα για προστασία και κάλυψη κάθε πτυχής της ζωής.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider