Ματσάρα - φωτιά στο Φάληρο!

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ματσάρα - φωτιά στο Φάληρο!
...
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρώνται σε σούπερ ντέρμπι, με την Interwetten.gr να το προσφέρει με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις σε ένα Σαββατοκύριακο με τελικό Copa Libertadores και άλλες συναρπαστικές ματσάρες.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρώνται σε σούπερ ντέρμπι, με την Interwetten.gr να το προσφέρει με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις σε ένα Σαββατοκύριακο με τελικό Copa Libertadores και άλλες συναρπαστικές ματσάρες.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Άλλη μια αγωνιστική της ελληνικής Super League, ακόμα ένα ντέρμπι - φωτιά! Μετά τα πρόσφατα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται την Κυριακή (05/11, 19:30) στο «Καραϊσκάκης», σε ένα ακόμα συναρπαστικό και κρίσιμο παιχνίδι, τόσο βαθμολογικά, όσο και από πλευράς γοήτρου.

Η Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα, προσφέρει το σούπερ ντέρμπι του Φαλήρου με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις για όλα τα γούστα.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

Στο 7.00 από την Interwetten.gr να ανοίξει το σκορ ο φουλ φορμαρισμένος και επιστρέφων από τραυματισμό, Κώστας Φορτούνης, στο 19.00 να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο καταπληκτικός φέτος Γιάννης Κωνσταντέλιας, πάντα από την Interwetten.gr.

Εκτός, βεβαίως, από την μονομαχία Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η Interwetten.gr προσφέρει εκατοντάδες ειδικές αγορές, παιχνίδια με 0% γκανιότα *, ξεχωριστά Match Combo και Odds Boost για να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

Πρώτο και καλύτερο ο τελικός του Copa Libertadores μεταξύ της αργεντίνικης Μπόκα Τζούνιορς και της βραζιλιάνικης Φλουμινένσε στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο, με την Interwetten.gr να προσφέρει τη σούπερ αναμέτρηση με 0% γκανιότα *, πάνω από 200 ειδικές αγορές και σπέσιαλ αποδόσεις.

H Interwetten.gr, μάλιστα, θα προσφέρει με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές και σούπερ αποδόσεις και άλλα σπουδαία παιχνίδια του τριημέρου, όπως το Αταλάντα - Ίντερ (04/11, 19:00), το Νιούκαστλ - Άρσεναλ (Σάββατο 04/11, 19:30), το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα (04/11, 22:00), το Φιορεντίνα - Γιουβέντους (Κυριακή 05/11, 21:45) και το Τότεναμ - Τσέλσι (Δευτέρα 06/11, 22:00), μεταξύ πολλών άλλων.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider