Αντώνης Ρέμος: Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή - Είμαι ερευνώμενος, όχι κατηγορούμενος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντώνης Ρέμος: Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή - Είμαι ερευνώμενος, όχι κατηγορούμενος
«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» επισημαίνει ο γνωστός τραγουδιστής

Ανακοίνωση όπου αναφέρει πως «δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή και πως έχει δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά του» εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή την είδηση για δέσμευση της περιουσίας του από την εφορία.

Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή»

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ - τάχιστα - να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου».

«Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους. Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου» πρόσθεσε.

«Δεν επιθυμεί ιδιαίτερη μεταχείριση» ο Αντώνης Ρέμος

Νωρίτερα σήμερα, ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως ο γνωστός καλλιτέχνης δεν επιθυμεί ιδιαίτερη μεταχείριση. «Ό,τι ισχύει για όλους τους Έλληνες, ισχύει και για αυτόν. Από κει και πέρα εκφράζει τη λύπη του διότι δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του και δεν μπορεί να κάνει ούτε 1 ευρώ ανάληψη. Για τις ανάγκες της οικογένειάς του, των συνεργατών του, πρέπει να δανειστεί», είπε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ο καλλιτέχνης δεν γνωρίζει το λόγο που έγινε αυτό. «Η αρχή κατά του ξεπλύματος λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο σε όλους του Έλληνες. Έτσι έπρεπε να γίνει και στον συγκεκριμένο», είπε και συμπλήρωσε «αφού προληπτικά κατάσχεις τον λογαριασμό πρέπει να τον καλέσεις να σου δώσει εξηγήσεις»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider