Κάθε αγώνας και ένας τελικός!

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κάθε αγώνας και ένας τελικός!
Η φάση ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπαίνει στην καθοριστική, τέταρτη αγωνιστική, με αγώνες - κλειδιά για τους τέσσερις εκπροσώπους μας και την Interwetten.gr να παίζει σταθερά... μεγάλη μπάλα με εκατοντάδες ειδικές αγορές, παιχνίδια με 0% γκανιότα *, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Τα περιθώρια στενεύουν και η σημασία του κάθε αγώνα αποκτά διαστάσεις... τελικού! Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου φιλοξενεί την τέταρτη αγωνιστική στην φάση ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι τέσσερις εκπρόσωποί μας (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) δίνουν καθοριστικά ματς στην μάχη της πρόκρισης στα νοκ άουτ, πάντα με την παρουσία της Interwetten.gr.

Η Ένωση φιλοξενεί την Μαρσέιγ (Πέμπτη 09/11, 22:00) σε ματς - κλειδί για την συνέχειά της στο Europa League, οι Ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ αναζητώντας το «μπαμ» (09/11, 22:00), ενώ οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν στην Γαλλία την Ρεν (09/11, 19:45), με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Ο Δικέφαλος του Βορρά, από την πλευρά του, υποδέχεται την Αμπερντίν (09/11, 19:45) και, αν κάνει το «4 στα 4», εκτός από την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa Conference League, θα έχει κάνει ένα ακόμα βήμα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση, η οποία δίνει απευθείας εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Η Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα ραντεβού, προσφέρει τις ευρώ - αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων με εκατοντάδες ειδικές αγορές, αγώνες με 0% γκανιότα *, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σούπερ αποδόσεις!

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Στο 2.45 από την Interwetten.gr να νικήσει η ΑΕΚ την Μαρσέιγ και να παίρνει ρεβάνς για την ήττα στο «Βελοντρόμ» πριν από δύο εβδομάδες, στο 4.80 από την Interwetten.gr να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, όπου βεβαίως έχει νικήσει δύο φορές την Άρσεναλ στο παρελθόν.

Το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Γαλλία απέναντι στη Ρεν προσφέρεται σε απόδοση 5.25 από την Interwetten.gr, η οποία δίνει σε απόδοση 4.10 να νικήσει ο ΠΑΟΚ την Αμπερντίν με δύο γκολ διαφορά.

Η αυλαία της ευρωπαϊκής εβδομάδας, βεβαίως, ανοίγει με τα συναρπαστικά παιχνίδια του Champions League, με την Interwetten.gr να προσφέρει με 0% γκανιότα * τις παρακάτω αναμετρήσεις: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Νιουκάστλ (Τρίτη 07/11, 19:45), Λάτσιο - Φέγενορντ (07/11, 22:00), Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν (07/11, 22:00).

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Το μπάσκετ, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να απέχει από το... πάρτι, με την Interwetten.gr να προσφέρει δεκάδες ειδικές αγορές παικτών για όλες τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας, όπου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Μπασκόνια (Πέμπτη 09/11, 19:15) και Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός (Παρασκευή 10/11, 21:00).

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Advertorial

Photo credits: Eurokinissi.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider