H Protergia κάνει πιο φωτινές τις φετινές γιορτές και χαρίζει 85 μοναδικά δώρα

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Protergia κάνει πιο φωτινές τις φετινές γιορτές και χαρίζει 85 μοναδικά δώρα
Με μια επίσκεψή σε ένα από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα και να ζήσετε τις πιο φωτεινές γιορτές.

Με μια επίσκεψή σε ένα από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα και να ζήσετε τις πιο φωτεινές γιορτές.

Ο χρόνος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μετράει πλέον αντίστροφα. Τα λαμπιόνια έχουν ανάψει, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια παίζουν συνεχώς στα ηχεία, ενώ η μυρωδιά από τις δίπλες και τα μελομακάρονα έχει κατακλύσει πλέον την ατμόσφαιρα. Οι βόλτες αυτή την εποχή επιβάλλονται, μιας και οι δρόμοι και τα καταστήματα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, ενώ ξεκινάει φυσικά και η ανεύρεση των κατάλληλων δώρων για φίλους και συγγενείς.

Αν προσέξετε, βέβαια, λίγο καλύτερα, θα δείτε ότι μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες για δώρα. Μία από αυτές θα τη βρείτε στην Protergia, που ήδη «έντυσε» τα καταστήματά της με γιορτινές βιτρίνες, καθώς γιορτάζει τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της και το κάνει με έναν μεγάλο διαγωνισμό!

85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, 85 μοναδικά δώρα!

Τι θα θέλατε να σας φέρει τις φετινές γιορτές ο Άγιος Βασίλης; Γιατί τα γράμματα προς εκείνον να είναι αποκλειστικό προνόμιο των παιδιών; Τα Χριστούγεννα άλλωστε όλοι μας νιώθουμε ξανά παιδιά και μπορούμε να κάνουμε τα δικά μας όνειρα. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν μπορούσαν να γίνουν εύκολα δικά σας, smartphones, ηλεκτρικά πατίνια, δωροεπιταγές για δώρα τεχνολογίας και πολλά ακόμη δώρα;

H Protergia το κάνει πράξη με τον μεγάλο της διαγωνισμό που ξεκίνησε από τις 4 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου και αφορά ΟΛΟΥΣ!

Με μια απλή επίσκεψή σε ένα από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού. Και φυσικά οι γιορτινές εκπλήξεις της Protergia δε σταματούν, γιατί ακολουθούν events και happenings στο πνεύμα των γιορτών για τα οποία έχουμε κάθε λόγο να ανυπομονούμε!

Παράλληλα, με την επίσκεψή σας σε κάποιο κατάστημα της Protergia θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους καταρτισμένους υπαλλήλους της και να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες Protergia που συμφέρουν την ενέργεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Μην χάνετε, λοιπόν, χρόνο. Επισκεφτείτε ένα 85 κατάστημα Protergia και ετοιμαστείτε για τις πιο φωτεινές γιορτές!

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider