Σταϊκούρας: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, μεθοδικότητα, συνέπεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σταϊκούρας: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, μεθοδικότητα, συνέπεια
«Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και με τη νέα σύνθεση, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, μεθοδικότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και υψηλότερες ταχύτητες», αναφέρει σε δήλωσή του.

«Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και με τη νέα σύνθεση, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, μεθοδικότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και υψηλότερες ταχύτητες», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, στην οποία ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπό μου.

Τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο, από κοινού με την κα. Αλεξοπούλου και τον κ. Ταχιάο, καταφέραμε να προχωρήσουμε σημαντικά έργα και μεταρρυθμίσεις, στους κλάδους των Υποδομών και των Μεταφορών.

Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και με τη νέα σύνθεση, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, μεθοδικότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και υψηλότερες ταχύτητες, στο πλαίσιο των οδηγιών του Πρωθυπουργού, πάντα σε στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και με τα στελέχη και τους εργαζομένους του Υπουργείου, επ’ ωφελεία της ελληνικής κοινωνίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κυβερνητικές πηγές: Ο ανασχηματισμός απαντά στο αίτημα των πολιτών - «Σας εμπιστευόμαστε αλλά γίνετε καλύτεροι»

Κασσελάκης για ανασχηματισμό: Δεξιά ανακύκλωση - Περσινά ξινά σταφύλια

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο ανασχηματισμός είναι άγονος και το μήνυμα δεν ελήφθη

gazzetta
gazzetta reader insider insider