Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Κερατέα - Επενέβησαν πάνω από 120 πυροσβέστες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Κερατέα - Επενέβησαν πάνω από 120 πυροσβέστες
Φωτιά στην περιοχή Άνω Δασκαλειό, στην Κερατέα, ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Τελευταία ενημέρωση: 23:57

Φωτιά στην περιοχή Άνω Δασκαλειό, στην Κερατέα, ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που ενήργησαν πολύ γρήγορα.

Μάλιστα σύμφωνα με τη νεώτερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο, ωστόσο η μεγάλη επιχείρηση συνεχίζεται, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλες οι εστίες και να αποφευχθεί στο ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περισσότεροι απο 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα και 4 τμήματα πεζοπόρα. Επίσης, στην κατάσβεση συνδράμου και εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Στις 22:40 ήχησε το 112 στα κινητά όλων όσοι ήταν στην περιοχή με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας να τους καλεί να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Η Τροχαία διενεργεί εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Λ. Λαυρίου και Γαλήνης. Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται και στην οδό Κακιάς Σκάλας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καλύτερη η εικόνα στην Άνδρο - Μεγάλο μέτωπο στις Σάπες στον Έβρο - 66 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθησαν 13 άτομα για τη φωτιά στην Ύδρα - Κατασχέθηκε η θαλαμηγός

Σπανάκης: Ρεκόρ καθαρισμών οικοπέδων από τους δήμους – Καταλογισμοί εξόδων για τους ιδιοκτήτες

gazzetta
gazzetta reader insider insider