Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές στον Κάμπο Λακωνίας και στα Τζουμέρκα - Οριοθετήθηκε στην Πιερία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές στον Κάμπο Λακωνίας και στα Τζουμέρκα - Οριοθετήθηκε στην Πιερία
Εκτός κινδύνου κατοικίες και στα τρία μέτωπα

Τελευταία ενημέρωση: 16:52

Υπό μερικό τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος στη Λακωνία. Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 13:10 και στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της 20 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα και 6 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική επίσης υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι στη θέση Σταυρός του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική, για την κατάσβεση επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ μαζί με 3 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος.

Οριοθετήθηκε από δυνάμεις της πυροσβεστικής η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι σε έκταση χαμηλής βλάστησης στην περιοχή αρχαία Πύδνα της Πιερίας.

Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων πυροσβεστών, ενώ από αέρος σύνδραμε και ένα ελικόπτερο.

Υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν την φωτιά στο Αθαμάνιο Άρτας οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν εδώ και τρεις σχεδόν ώρες.

Η φωτιά έχει κάψει 2 στρέμματα δασικής έκτασης με χαμηλή βλάστηση.

Πριν λίγο αποχώρησαν τα εναέρια μέσα 2 PZL και ένα ελικόπτερο, ενώ συνεχίζουν την κατάσβεση οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής μέχρι να σβήσει τελείως η φωτιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider