Ριτσώνα: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ριτσώνα: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης
Πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν καλύψει την ευρύτερη περιοχή καθώς καίγονται διάφορα υλικά που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:19

Οι πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν καλύψει την ευρύτερη περιοχή της Ριτσώνας, καθώς καίγονται διάφορα υλικά που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο ενός εργοστασίου ανακύκλωσης απέναντι από το εργοστάσιο Παπουτσάνης.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί κατά μήκος της παλιάς Εθνικής οδού Ριτσώνας Χαλκίδας για να μην περάσουν οι φλόγες στην ευρύτερη περιοχή, καθώς υπάρχουν κι άλλα εργοστάσια. Προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μέσα στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, όπου καίγονται εύφλεκτα υλικά μεταξύ των οποίων ελαστικά και στρώματα.

Πριν από λίγο εκδόθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα, λόγω της επικινδυνότητας των καπνών.

Στην ευρύτερη περιοχή εκτός από πολλά εργοστάσια υπάρχει και η δομή των προσφύγων της Ριτσώνας που όμως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, καθώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να προχωρήσουν οι φλόγες πέρα από τον συγκεκριμένο χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε εξέλιξη φωτιά στην Πλάκα Κερατέας - Στις φλόγες σπίτια

Επικίνδυνη πυρκαγιά στη Σταμάτα Διoνύσου - Μηνύματα εκκένωσης από το 112

gazzetta
gazzetta reader insider insider