«Χάλκινες» οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Χάλκινες» οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία
«Στη σειρά» οι επιτυχίες για τα ελληνικά κουπιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τις Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο του σκιφ ελαφρών βαρών.

«Στη σειρά» οι επιτυχίες για τα ελληνικά κουπιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τις Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο του σκιφ ελαφρών βαρών.

Οι δύο Ελληνίδες κωπηλάτριες σημείωσαν άλλη μια επιτυχία για την ελληνική αποστολή, με μια συγκλονιστική προσπάθεια στα τελευταία 500μ. της κούρσας στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, κατακτώντας τελικά με χρόνο 6:49.28 το χάλκινο μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών από τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού αναδείχτηκαν «χάλκινες» στο ίδιο αγώνισμα, των γυναικών, στην κωπηλασία.

Στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρισαν στην Ελλάδα το 4ο κατά σειρά μετάλλιο στο Παρίσι και το 6o Ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική κωπηλασία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τι ζήτησε η Nike από κορυφαίους αθλητές μία εβδομάδα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νέους ελληνικούς προορισμούς αναζητά η κρουαζιέρα

Η Τουρκία «μπλόκαρε» το Instagram

gazzetta
gazzetta reader insider insider