Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήττα στους «8» για τον Κουρουγκλίεβ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήττα στους «8» για τον Κουρουγκλίεβ
Ο 32χρονος Έλληνας παλαιστής Νταουρέν Κουρουγκλίεβ έκανε μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Πορτορικανό Ίθαν Άντριαν Ράμος και με το εντυπωσιακό 11-0 προκρίθηκε στους «8» της ελευθέρας πάλης ανδρών στη κατηγορία των 86 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τελευταία ενημέρωση 14:50

Δεν τα κατάφερε ο Έλληνας Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στην προημιτελική φάση της ελευθέρας πάλης ανδρών στη κατηγορία των 86 κιλών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ηττήθηκε με 9-4 από τον Χασάν Γιαζντανιχαράτι ενώ ελπίζει ότι θα συνεχίσει την πορεία του στα ρεπεσάζ για την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου.

Νωρίτερα, ο 32χρονος έκανε μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Πορτορικανό Ίθαν Άντριαν Ράμος για τους «8». Ο έμπειρος παλαιστής που έχει καταγωγή από τη Ρωσία και από το 2023 αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα, πήρε εμφατικά την πρόκριση για τα προημιτελικά με μία επιβλητική εμφάνιση καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 11-0 απέναντι στον Ίθαν Άντριαν Ράμος από το Πουέρτο Ρίκο.

Ο δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητής Ευρώπης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και δεν… ίδρωσε για να πάρει το εισιτήριο καθώς χρειάστηκε 4 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα για να πάρει τη νίκη ενώ μάλιστα, από τον πρώτο γύρο έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς είχε προηγηθεί με 7-0 και η συνέχεια έμοιαζε με τυπική υπόθεση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τεντόγλου μετά την απονομή: «Έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, υπερήφανος…»

Μίλτος Τεντόγλου: Η στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου - Βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ένατη η Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider