Συνάντηση Κεφαλογιάννη με Υπ. Οικονομίας ΗΑΕ: Στο επίκεντρο οι μεγάλες ευκαιρίες τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Κεφαλογιάννη με Υπ. Οικονομίας ΗΑΕ: Στο επίκεντρο οι μεγάλες ευκαιρίες τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα
Τις μεγάλες ευκαιρίες τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα συζήτησαν η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Οικονομίας των ΗΑΕ Abdallah Bin Touq Al Marri.

Τις μεγάλες ευκαιρίες τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Abdallah Bin Touq Al Marri, που διαχειρίζεται και το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός των ΗΑΕ στην Όλγα Κεφαλογιάννη, η δυναμική τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες και τοποθετούν τη χώρα μας στην πρώτη γραμμή του επενδυτικού ενδιαφέροντος για τους θεσμικούς και στρατηγικούς επενδυτές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε στον Abdallah Bin Touq Al Marri τη σημασία της αγοράς των ΗΑΕ για τον ελληνικό τουρισμό, λόγω της δυναμικής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της. Μάλιστα, όπως είπε, θα απευθύνει επίσημη πρόσκληση στον υπουργό των Εμιράτων να επισκεφθεί τη χώρα μας επικεφαλής αντιπροσωπείας επιχειρηματιών με σκοπό μια σφαιρική ενημέρωση για το ευνοϊκό επενδυτικό πλαίσιο στην Ελλάδα σε τομείς που συντελούν στη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε ότι η υπηρεσία μιας στάσης για τις τουριστικές επενδύσεις (one stop shop), που λειτουργεί στο Υπουργείο Τουρισμού, αλλά και η νομοθεσία που διαρκώς επικαιροποιείται και προβλέπει επενδυτικά προϊόντα και εργαλεία, συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έκθεση KPMG: Η δυναμική της «κληρονομιάς» στις οικογενειακές επιχειρήσεις

Τράπεζα Πειραιώς: Βγαίνει στις αγορές με έκδοση ομολόγου Tier 2

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Άδικο και αντιπαραγωγικό το ψηφιακό τέλος

gazzetta
gazzetta reader insider insider