Στο cloud της Google επενδύει η Lufthansa

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο cloud της Google επενδύει η Lufthansa
Στόχος είναι να βελτιστοποιηθούν οι λειτουργίες της Lufthansa, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αλλαγών στις πτήσεις.

«Τέλος» στις καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων θέλει να βάλει η αεροπορική εταιρεία Lufthansa, η οποία επενδύσει στη υπηρεσία cloud της Google, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εμπειρία του ταξιδιώτη.

Στόχος της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας είναι να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο στους επιβάτες της από τις καθυστερήσεις πτήσεων και άλλες αναταραχές στον προγραμματισμό της.

Συνεργασία με τη Google

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του CNBC, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την υποδομή του Google Cloud για να φέρει τα διαφορετικά συστήματα πληροφορικής και τα δεδομένα, όπως αντικατάσταση αεροσκαφών και προγραμματισμός του πληρώματος, σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας θα χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα λειτουργιών που θα τροφοδοτείται από τεχνολογία cloud της Google για να παρουσιάζει προτάσεις για την επανέναρξη του σχεδίου πτήσης.

Όπως αναφέρεται, περισσότεροι από 145 εκατ. επιβάτες πέταξαν με τη Lufthansa το 2019, αγγίζοντας έναν αριθμό - ρεκόρ για την εταιρεία. Ωστόσο, οι απεργιακές κινητοποιήσεις από το πλήρωμα και το υπόλοιπο προσωπικό είχαν αποτέλεσμα την ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider