Γεωργιάδης για σούπερ μάρκετ: Εξετάζεται να μην είναι ανοικτά τις Κυριακές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για σούπερ μάρκετ: Εξετάζεται να μην είναι ανοικτά τις Κυριακές
«Σέβομαι απολύτως τον κόπο των υπαλλήλων των σούπερ μάρκετ. Δεν θέλω να ταλαιπωρώ τον κόσμο χωρίς λόγο», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Αλλαγές στα ωράρια των καταστημάτων που εξακολουθούν να λειτουργούν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο τα σούπερ μάρκετ «να μην είναι ανοικτά τις Κυριακές». Το είχε ήδη προαναγγείλει και το σαββατοκύριακο.

«Σέβομαι απολύτως τον κόπο των υπαλλήλων των σούπερ μάρκετ. Δεν θέλω να ταλαιπωρώ τον κόσμο χωρίς λόγο», σημείωσε ο υπουργός.

Εφαρμόζονται ευλαβικά τα μέτρα στις λαϊκές αγορές

Στο μεταξύ ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα ότι και στις λαϊκές αγορές τα μέτρα (αποστάσεις πάγκων κλπ) εφαρμόζονται ευλαβικά και πρόσθεσε: «Τους ευχαριστώ όλους».

Σε συνέντευξή του νωρίτερα στο ΣΚΑΙ, ο υπουργός υπογράμμισε ότι και η λιανική αγορά καυσίμων αντιδρά πολύ καλά στις διεθνείς εξελίξεις και αποτέλεσμα είναι ότι έχουν μειωθεί οι τιμές στα πρατήρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider