Τι ζήτησαν οι έμποροι της Αθήνας από τον Πρωθυπουργό (pics)

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι ζήτησαν οι έμποροι της Αθήνας από τον Πρωθυπουργό (pics)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών την αγορά της πρωτεύουσας.

Tον προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα αλλά και την ικανοποίηση τους για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης εξέφρασαν οι έμποροι της Αθήνας στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Σταύρο Καφούνη στην αγορά της πρωτεύουσας.

Οι δύο τους για περισσότερο από 30 λεπτά, περπάτησαν και επισκέφτηκαν μικρά και μεγάλα καταστήματα του κέντρου της πόλης.

Όπως είπε ο κ. Καφούνης στο insider.gr, οι έμποροι της Αθήνας τους υποδέχθηκαν με χαμόγελα, αισιοδοξία αλλά και προβληματισμό για την επόμενη μέρα, σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού.

insider

Επισκέφθηκαν, όπως σημείωσε ο κ. Καφούνης κυρίως  τα μικρότερα καταστήματα της αγοράς που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία με τους καταστηματάρχες να αναφέρονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την επαναλειτουργία των επιχειρήσεών τους αλλά να εκφράζουν παράλληλα την ικανοποίησή τους και να συγχαίρουν τον Πρωθυπουργό για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με τον κ. Καφούνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους διαπίστωσαν επίσης ότι αρκετά καταστήματα έχουν προχωρήσει μετά την επαναλειτουργία τους σε σημαντικές προσφορές για τους καταναλωτές.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Εμπορικούς Συλλόγου ανέλυσε, όπως είπε, διεξοδικά στον κ. Μητσοτάκη τα ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα βασικά αιτήματα θα επιλυθούν, όσο βέβαια το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας.

insider

Ο Πρωθυπουργός από την πλευρά του, μετά τη επίσκεψή του στην αγορά, ανέφερε ότι «άρχισε πάλι να κινείται ο κόσμος, θα αυξηθεί».

Παράλληλα απαντώντας στον προβληματισμό ανθρώπων της αγοράς για τις προοπτικές του τουρισμού, ο επεσήμανε ότι «θα βρούμε τρόπο για να έρχεται ο κόσμος με ασφάλεια». «Εκτιμώ ότι από τα τέλη Ιουλίου θα δούμε μία άλλη ιστορία», προσέθεσε.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider