6 φορές που το myblu ήταν εκεί για να μας φέρει Κάτι Καλύτερο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
6 φορές που το myblu ήταν εκεί για να μας φέρει Κάτι Καλύτερο
Το myblu δεν έγινε τυχαία το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του, μέσα σε 1 χρόνο.

Είναι ωραίο όταν κάποιος παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του, πραγματοποιώντας όλα όσα υπόσχεται. Αυτό συνέβη και με το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που έκανε την εμφάνισή του το περασμένο φθινόπωρο, με την υπόσχεση να μας φέρει Κάτι Καλύτερο. Και το πέτυχε. Γι’ αυτό, μέσα σε ένα μόλις χρόνο, το myblu έγινε Νο1 στις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών, στην κατηγορία του, στην Ελλάδα!

Με αφορμή τον 1 χρόνο από την κυκλοφορία του, θυμόμαστε όλες εκείνες τις μικρές καθημερινές στιγμές που το myblu ήταν εκεί για να μας φέρει Κάτι Καλύτερο. Και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα!

1. Όταν θέλουμε να βγούμε με τα απολύτως απαραίτητα

Πολλές φορές θέλουμε να βγούμε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Τα οποία, πλέον, συνοψίζονται στη μαγική πεντάδα κινητό-πορτοφόλι-κλειδιά-μάσκα-αντισηπτικό. Υπάρχει άραγε χώρος στο πολύπαθο μικρό τσαντάκι για κάτι έξτρα; Όταν αυτό το κάτι είναι το myblu, υπάρχει! Μικρό και κομψό, το myblu έχει πρακτικό design για να το παίρνεις εύκολα μαζί σου, όπου και αν πας! Και μην ξεχνάς! Η μπαταρία του myblu, με μόνο 30 λεπτά φόρτισης κρατάει όλη μέρα, με μια μέση χρήση. Τι άλλο θες; 

2. Όταν επιθυμούμε διαφορετική γεύση κάθε στιγμή 

Τώρα, κάθε μέρα μπορεί να έχει τη δική της γεύση! Με κάψουλες σε 8 απολαυστικές γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης, το myblu μας προσφέρει τη χαρά της επιλογής και της εναλλαγής. Ήπιες, απαλές, έντονες ή δροσερές, οι κάψουλες myblu φέρνουν Κάτι Καλύτερο ακριβώς τη στιγμή που το θέλουμε. Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco με γεύση καπνού και νικοτίνη 1,6%, Tobacco με γεύση καπνού και νικοτίνη 0,8%, Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% για αίσθηση δροσιάς, Blue Ice 0% για μηδέν νικοτίνη. Εσύ, ποιες έχεις  δοκιμάσει; 

insider

3. Όταν αναζητάμε μια νότα χρώματος να μας φτιάξει τη μέρα

Είναι αλήθεια ότι τα κάθε ένα από τα  μεταλλικά χρώματα (της συσκευής) του myblu είναι μοναδικό . Κάθε ένα δρα διαφορετικά, κάνοντας την καθημερινότητά μας πιο ενδιαφέρουσα. Θα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ! Το κόκκινο φέρνει ενθουσιασμό, το μωβ δημιουργικότητα, το μπλε ηρεμία, το μαύρο μυστήριο και το χρυσό χαρά. Διάλεξε και πάρε! 

4. Όταν χρειαζόμαστε κάποιον να μας λύσει τις απορίες

Το myblu είναι προϊόν Νέας Γενιάς, και όπως κάθε τι πρωτοποριακό και καινοτόμο, στην αρχή μπορεί να μας δημιουργήσει κάποιες απορίες. Δεν πτοούμαστε όμως, γιατί έχουμε δίπλα μας την πιο δυνατή και εξυπηρετική ομάδα, την bluCARE team που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τον κόσμο του myblu και να μάθουμε όλα όσα χρειαζόμαστε!

5. Όταν ψάχνουμε συντροφιά για τον απογευματινό μας καφέ

Αν είναι καλοκαίρι, ο απογευματινός καφές έρχεται μετά από σιέστα ή μετά από πολλές  βουτιές. Αν είναι χειμώνας, ο απογευματινός καφές έρχεται μετά από παρουσιάσεις και meetings, έστω και διαδικτυακά. Για όλες εκείνες τις στιγμές που θέλουμε να απολαύσουμε το διάλειμμά μας και να συνεχίσουμε τη μέρα ή τη νύχτα μας, το myblu είναι εκεί. Διαλέγουμε την προγεμισμένη κάψουλα myblu που θέλουμε, και με μια απλή και εύκολη κίνηση την κουμπώνουμε στη συσκευή μας. Τόσο απλά, click and go! 

6. Όταν απαιτούμε ασφάλεια και σιγουριά

Ωραίο το design, τα χρώματα, η ευκολία και η απόλαυση, αλλά εμείς ζητάμε και ασφάλεια. Με το myblu νιώθουμε τη σιγουριά που θέλουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι στα εργαστήρια του myblu, στη Μεγάλη Βρετανία, μια δυνατή ομάδα από εξειδικευμένους επιστήμονες αφιέρωσε πολλούς μήνες σε έρευνες και δοκιμές, προκειμένου να δημιουργήσει ένα προϊόν ασφαλές, καινοτόμο και ανώτερο ποιοτικά.

Το myblu δεν έγινε τυχαία το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του, μέσα σε 1 χρόνο. Κράτησε την υπόσχεσή του για Κάτι Καλύτερο, σε όλους τους τομείς, και κέρδισε τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών στην ελληνική αγορά!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider