Daimler Truck: Αναβαθμίζει τις προοπτικές του 2022 μετά από ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Daimler Truck: Αναβαθμίζει τις προοπτικές του 2022 μετά από ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου
Οι ισχυρές πωλήσεις οχημάτων και οι υψηλότερες τιμές συνέβαλαν στα θετικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

«Ανεβάζει» τις προοπτικές της για το 2022 η Daimler Truck αφού οι ισχυρές πωλήσεις οχημάτων και οι υψηλότερες τιμές συνέβαλαν στα θετικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής φορτηγών αναμένει πωλήσεις έτους από 50 δισ. ευρώ έως 52 δισ. ευρώ σε σύγκριση με προηγούμενη πρόβλεψη για 48 δισ. ευρώ-50 δισ. ευρώ. Τα κέρδη προ τόκων και φόρων θα πρέπει να αυξηθούν ελαφρώς, σε σύγκριση με προηγούμενες προσδοκίες για EBIT στο επίπεδο του προηγούμενου έτους.

Το προσαρμοσμένο EBIT για το τρίτο τρίμηνο ανήλθε σε 1,27 δισ. ευρώ, από 491 εκατ. ευρώ και πάνω από τις προσδοκίες των αναλυτών για 1,08 δισ. ευρώ.

Η εταιρεία αναμένει προσαρμοσμένη απόδοση των πωλήσεων 7%-9% για την κατηγορία της Mercedes-Benz το 2022, από 6%-8% που αναμενόταν προηγουμένως, ενώ διατήρησε σταθερές τις προβλέψεις της για τα υπόλοιπα τμήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Daimler: «Τεράστια προβλήματα» για τη μεγαλύτερη κατασκευάστρια φορτηγών στον κόσμο

Daimler Truck: «Χαλαρώνει» η έλλειψη των ημιαγωγών - Δεν προκαλεί πλέον διακοπές στην παραγωγή

gazzetta
gazzetta reader insider insider