Cushman & Wakefield Proprius: «Πρωτιά» στα International Property Awards

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Cushman & Wakefield Proprius: «Πρωτιά» στα International Property Awards
Η Cushman και Wakefield Proprius, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ακινήτων στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε η καλύτερη μεσιτική και συμβουλευτική εταιρεία ακινήτων στην Ελλάδα για το έτος 2022-2023, από τα International Property Awards.

Η Cushman & Wakefield Proprius, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ακινήτων στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε η καλύτερη μεσιτική και συμβουλευτική εταιρεία ακινήτων στην Ελλάδα για το έτος 2022-2023, από τα International Property Awards.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που η Cushman & Wakefield Proprius, αναγνωρίζεται και πάλι από τα International Property Awards, για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας», δήλωσε η επικεφαλής της Cushman & Wakefield Proprius, Νίκη Σύμπουρα. «Έχουμε δεσμευθεί να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας, είτε πρόκειται για ιδιοκτήτες ακινήτων είτε χρήστες».

Η ετήσια έρευνα των International Property Awards, αναγνωρίζει τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ακινήτων παγκοσμίως. Η έρευνα εξετάζει τις απόψεις των κορυφαίων εταιρειών στον τομέα των ακινήτων σχετικά με το ποιες εταιρείες ήταν οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών ακινήτων στην αγορά τους, τους τελευταίους 12 μήνες. Στην έρευνα λαμβάνουν μέρος, Σύμβουλοι, Εταιρείες Ανάπτυξης, Επενδυτικές Εταιρείες, Τράπεζες και Χρήστες .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider