Airbnb: Άνοδος 19% στα έσοδα, εν μέσω των αυξημένων ταξιδιωτικών κρατήσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Airbnb: Άνοδος 19% στα έσοδα, εν μέσω των αυξημένων ταξιδιωτικών κρατήσεων
Κέρδη 117 εκατ. δολαρίων έναντι ζημιών 19 εκατ. δολαρίων στο α' τρίμηνο του 2022. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 90 εκατ. δολαρίων.

Σημαντική αύξηση των εσόδων της για το α' τρίμηνο του 2023 κατέγραψε η Airbnb, εν μέσω της ισχυρής ζήτησης για ταξίδια και για κρατήσεις στην πλατφόρμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Το ποσό που πληρώνουν οι πελάτες της εταιρείας για κρατήσεις έφτασε τα 20,4 δισ. δολάρια αυξημένο κατά 19% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2022. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 20,09 δισ. δολαρίων.

Η Airbnb εμφάνισε κέρδη 117 εκατ. δολαρίων έναντι ζημιών 19 εκατ. δολαρίων στο α' τρίμηνο του 2022. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 90 εκατ. δολαρίων.

Για το β' τρίμηνο του 2023, η διοίκηση της εταιρείας αναμένει έσοδα μεταξύ 2,35 δισ. και 2,45 δισ. δολαρίων, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 2,42 δισ. δολάρια. Ακόμα, αναμένει μικρή πτώση στον ημερήσιο αριθμό κρατήσεων στην πλατφόρμα της.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και το κλείσιμο της Wall Street, η μετοχή της Airbnb έφτασε να υποχωρεί άνω του 9%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Σε υψηλό 13 ετών οι χρεοκοπίες επιχειρήσεων

Amazon: Ξεκίνησε την πώληση ρούχων μέσω των παιχνιδιών στα κινητά

gazzetta
gazzetta reader insider insider