Manchester United: Ανανέωσε τη συνεργασία με την Adidas για άλλα 10 χρόνια, έναντι $1,1 δισ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Manchester United: Ανανέωσε τη συνεργασία με την Adidas για άλλα 10 χρόνια, έναντι $1,1 δισ.
Η Manchester United υπέγραψε τη Δευτέρα συμφωνία 900 εκατομμυρίων λιρών (1,1 δισ. δολαρίων) με την Adidas, σε ένα dela που ανανεώνει τη συνεργασία του αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου με την επίσημη προμηθεύτρια των ρούχων της για άλλα 10 χρόνια.

Η Manchester United υπέγραψε τη Δευτέρα συμφωνία-μαμούθ 900 εκατομμυρίων λιρών (1,1 δισ. δολαρίων) με την Adidas, σε μια κίνηση που ανανεώνει τη συνεργασία του αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου με την επίσημη προμηθεύτρια των ρούχων της για άλλα 10 χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της οποίας εξετάζουν την πώληση της ομάδας της Premier League, θα επιστρέψει φέτος στο επικερδές Champions League, αφού εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη τετράδα του εγχώριου πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν υπό τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο γερμανικός γίγαντας αθλητικών ειδών Adidas έγινε ο επίσημος χορηγός των αθλητικών ειδών του συλλόγου τη σεζόν 2015/16, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Nike με μια συμφωνία 750 εκατομμυρίων λιρών, η οποία αποτελούσε ρεκόρ εκείνη την εποχή.

«Η νέα συμφωνία θα εστιάζει παραπάνω και στη γυναικεία ομάδα της Manchester United από ό,τι το 2018», αναφέρει ο σύλλογος σε κοινό δελτίο Τύπου με την Adidas.

Η Manchester εξακολουθεί να βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώλησή της, αφού οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες, η οικογένεια Glazer, ξεκίνησε μια επίσημη διαδικασία πώλησης στα τέλη του περασμένου έτους. Ο σεΐχης του Κατάρ Jassim bin Hamad al-Thani και ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Jim Ratcliffe είναι μεταξύ των πιθανών «μνηστήρων» για τον σύλλογο.

Η νέα συμφωνία με την Adidas -ενόψει της σεζόν 2023/24 της Premier League που ξεκινά τον επόμενο μήνα- εκτείνει τη συνεργασία των δύο μέχρι τον Ιούνιο του 2035.

Η αρχική συμφωνία με την Adidas συνέδεε ένα μέρος των ετήσιων αμοιβών με τη συμμετοχή του συλλόγου στο Champions League, σύμφωνα με την τελευταία ετήσια έκθεση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

AS Company: Διευκρινίσεις σχετικά με τα ποσά που θα διενεμηθούν ως μέρισμα για το 2022

Βρετανία: Έως τέλος Αυγούστου η απόφαση για τη συμφωνία Microsoft-Activision

Αναστέλλει και την αναμετάδοση Ant1 & Μακεδονία TV η Nova

gazzetta
gazzetta reader insider insider