Henderson Park και Hines δημιουργούν το Apollo Hills στη Βούλα - Συνεργασία με Greece Sothebys International Realty

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Henderson Park και Hines δημιουργούν το Apollo Hills στη Βούλα - Συνεργασία με Greece Sothebys International Realty
Ένα ξεχωριστό εγχείρημα που ενώνει τις Hines και Greece Sotheby's International Realty σε μια πρώτη στο είδος της συνεργασία στην Ελλάδα.

Η Henderson Park και η Hines ανακοινώνουν την έναρξη της κατασκευής του Apollo Hills, ενός πρωτοποριακού έργου οικιστικής ανάπτυξης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ στη Βούλα.

Henderson Park και Hines συνεργάζονται με την Greece Sotheby's International Realty για την πώληση των κατοικιών του Apollo Hills, αξιοποιώντας την ηγετική θέση της Sotheby’s International Realty στην αγορά πολυτελών ακινήτων παγκοσμίως. Αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί την πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια τέτοιου είδους αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα, η οποία συνδυάζει το ισχυρό παγκόσμιο αποτύπωμα της Hines στην ανάπτυξη κατοικιών με τη σημαντική εμβέλεια της Greece Sotheby's International Realty στις αντίστοιχες αγορές.

Apollo Hills

Το Apollo Hills, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Porphyrios Associates, αναμένεται να μεταμορφώσει ένα αστικό σημείο σε μια εκλεπτυσμένη οικιστική κοινότητα. Το συγκεκριμένο έργο, για τη δημιουργία του οποίου συνεργάστηκε και το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Diarchon, αναδεικνύει τη Βούλα ως ένα από τα πιο ελκυστικά προάστια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δημιουργώντας παράλληλα και ένα νέο σημείο αναφοράς για τη βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη μέσω της πράσινης με πιστοποίηση BREEAM αρχιτεκτονικής του.

Με στόχο να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, το Apollo Hills έχει παραχωρήσει περισσότερα από 11.000 τ.μ. για τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και πάρκων στην περιοχή. Επιπλέον η κοινότητα δημιουργείται με απόλυτο σεβασμό στους υφιστάμενους πολεοδομικούς κανόνες και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Στρατηγικά τοποθετημένο, μόλις 16 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του Υμηττού, το Apollo Hills συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στην πόλη με την άμεση επαφή με τη φύση, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για την ποιότητα ζωής στην Αθήνα.

Πρόσκληση σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Apollo Hills αντιπροσωπεύει τη γοητεία που καθιστά την Αθηναϊκή Ριβιέρα τόσο μοναδική. Ένα μέρος όπου ο κοσμοπολιτισμός συναντά την αυθεντικότητα, η κομψότητα συνδυάζεται με την άνεση και η πολυτέλεια προσφέρεται με τον πιο καλαίσθητο τρόπο. Οι κάτοικοι του Apollo Hills θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κρυφές γωνιές της ακτογραμμής της Αθήνας και να απολαύσουν αυθεντικές εμπειρίες του τόπου. Παράλληλα, διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, στο αεροδρόμιο αλλά και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας. Καθώς οι κάτοικοι του Apollo Hills επιστρέφουν στα διαμερίσματά τους έπειτα από μια βόλτα στην πόλη, θα αντιληφθούν ότι το Apollo Hills δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ζει κανείς, αλλά ένα μέρος που μπορούν να αποκαλούν σπίτι τους.

Αποκλειστικές ανέσεις και εγκαταστάσεις

Το Apollo Hills προσφέρει υψηλής ποιότητας ανέσεις που διευκολύνουν την ισορροπία μεταξύ ιδιωτικότητας και αρμονικής συμβίωσης με την κοινότητα. Το συγκρότημα διαθέτει μία εξωτερική πισίνα, μια εξωτερική παιδική χαρά και μία εσωτερική πισίνα, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου αποτελούν έναν παράδεισο ευεξίας, ενώ οι ιδιωτικοί κήποι προσφέρονται για όμορφες στιγμές ηρεμίας με αγαπημένα πρόσωπα. Οι 24ωρες βοηθητικές υπηρεσίες και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης ενισχύουν την άνεση και την ασφάλεια. Επιπλέον, οι κάτοικοι θα έχουν αποκλειστική συνδρομή μέλους σε beach club ώστε να απολαμβάνουν τις ακτές της Αθήνας. Όλες οι παροχές σε συνδυασμό με τους προσεκτικά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους, προάγουν το αίσθημα της κοινότητας, καθιστώντας το Apollo Hills παράδειγμα πολυτελούς και ασφαλούς ζωής που συνδυάζει την ιδιωτικότητα με το αίσθημα του ανήκειν.

Ο Nick Weber, CEO της Henderson Park, αναφέρει ότι: «Με το Apollo Hills στόχος μας είναι η δημιουργία μιας οικιστικής κοινότητας, η οποία θα αποτελέσει ένα νέο πρότυπο πολυτελούς και βιώσιμης ανάπτυξης στην Αθήνα. Μέσα από τη συνεργασία με τη Hines και την Greece Sotheby's International Realty, καθώς και την Porphyrios Associates, έχουμε δημιουργήσει μια κορυφαία ομάδα επαγγελματιών που θα μας βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματός μας για κατοικίες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών αγοραστών».

Ο Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece, επισημαίνει ότι: «Το Apollo Hills δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα κατοικιών, αλλά μια απόδειξη του τι μπορεί να επιτύχει η Ελλάδα. Το Apollo Hills τοποθετεί την Αθήνα στον διεθνή χάρτη για τους απαιτητικούς αγοραστές κατοικιών. Η Hines έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία μιας κοινότητας και μιας απαράμιλλης εμπειρίας ζωής. Το συγκεκριμένο οικιστικό συγκρότημα αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Hines στην Ελλάδα και της αφοσίωσης στα ποιοτικά έργα και στη διαχρονική αρχιτεκτονική. Το Apollo Hills δεν αντιπροσωπεύει απλώς έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, αλλά μια γαλήνια όαση στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας».

Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece

Ο Σάββας Σαββαΐδης, President και CEO της Greece Sotheby's International Realty τονίζει ότι: «To Apollo Hills είναι ένα εμβληματικό οικιστικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες του ελληνικού και διεθνούς αγοραστικού κοινού. Είμαστε ευτυχείς για τη στενή μας συνεργασία με τη Hines και την ανάληψη της προώθησης και διεύθυνσης πωλήσεων του project. Καταγράφουμε ήδη σημαντικό αριθμό προκρατήσεων οι οποίες αναμένεται να ενταθούν με την επίσημη έναρξη των πωλήσεων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider