T-Mobile: Εξαγορά μαμούθ της U.S. Cellular έναντι 4,4 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
T-Mobile: Εξαγορά μαμούθ της U.S. Cellular έναντι 4,4 δισ. δολαρίων
Τα σχέδια να αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος της U.S. Cellular, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων της, ανακοίνωσε η T-Mobile την Τρίτη, μία συμφωνία ύψους 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Τα σχέδια να αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος της U.S. Cellular, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων της, ανακοίνωσε η T-Mobile την Τρίτη, μία συμφωνία ύψους 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία περιλαμβάνει μετρητά και ανάληψη χρέους ύψους 2 δισ. δολαρίων.

Οι μετοχές της U.S. Cellular, μία από τις τελευταίες μεγάλες περιφερειακές εταιρείες ασύρματης τηλεφωνίας, σημειώνουν ράλι πάνω από 7% στις προσυνεδριακές συναλλαγές. Οι μετοχές της T-Mobile παραμένουν σταθερές.

Η T-Mobile ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το ασύρματο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ για να βελτιώσει την κάλυψη σε αγροτικές περιοχές, ενώ θα προσφέρει καλύτερη συνδεσιμότητα στους πελάτες κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, ανέφερε ότι θα επιτρέψει στους πελάτες της Cellular να διατηρήσουν τα τρέχοντα προγράμματά τους ή να στραφούν σε ένα πρόγραμμα T-Mobile.

Η U.S. Cellular θα διατηρήσει μέρος του ασύρματου δικτύου και των πύργων τηλεπικοινωνίας ενώ θα μισθώσει χώρο σε τουλάχιστον 2.100 επιπλέον πύργους στην T-Mobile. Οι εταιρείες αναμένουν ότι η συμφωνία θα κλείσει στα μέσα του 2025.

Η T-Mobile συγχωνεύθηκε με τη Sprint το 2020 σε μια συμφωνία αξίας 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ράλι 16% για την GameStop μετά την πώληση μετοχών σχεδόν ενός δισ. δολαρίων

Γιατί το Telegram διχάζει την Ευρώπη: «Ανεξέλεγκτο φιλορωσικό app με κρεμλινική προπαγάνδα»

DoValue: Κοντά σε συμφωνία για χρηματοδότηση 450 εκατ. ευρώ για την απόκτηση της Gardant

gazzetta
gazzetta reader insider insider