Optimum χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσα από το κινητό από την Optima bank

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Optimum χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσα από το κινητό από την Optima bank
Σε αναβάθμιση της mobile εκδοχή της προχώρησε η Optima bank. 

Σε αναβάθμιση της mobile εκδοχή της προχώρησε η Optima bank.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής “Optima trader”, έχουν πρόσβαση σε real-time τιμές μετοχών και ομολόγων σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στη διενέργεια online χρηματιστηριακών συναλλαγών σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία & Αμερική. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης και προσαρμογής της απεικόνισης των πληροφοριών σύμφωνα με τις ανάγκες τους σε ένα σύγχρονο και φιλικό στον χρήστη περιβάλλον. Παράλληλα, στους χρήστες παρέχονται αναλύσεις εισηγμένων εταιρειών και είναι σε θέση να δημιουργούν το εικονικό τους χαρτοφυλάκιο για την παρακολούθηση πολλαπλών επενδυτικών επιλογών.

Το Optima trader app, είναι διαθέσιμο στα app stores (iOS, android) και διαθέτει όλες τις λειτουργίες της web εκδοχής. Οι πελάτες της τράπεζας που διενεργούν χρηματιστηριακές συναλλαγές, απλά κατεβάζοντας το app στο κινητό τους, συνδέονται με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη διαθέτουν και έτσι απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στις χρηματιστηριακές συναλλαγές τους, 24/7.

Ο κ. Αντώνης Μούζας, επικεφαλής Brokerage της Optima bank, δήλωσε σχετικά: «Η Optima bank, συνεχίζει σταθερά και μεθοδικά να επενδύει και να εξελίσσει την τραπεζική εμπειρία των πελατών της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με το νέο mobile app της πλατφόρμας Optima bank trader, αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, ενώ διατηρούμε την εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου παρουσία μας στην αγορά των online χρηματιστηριακών συναλλαγών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τρ. Πειραιώς: Τι σηματοδοτεί η νέα εταιρική ταυτότητα – Κέρδη 1 δισ. φέτος και νέα δάνεια 1,6 δισ. ευρώ

Όμιλος Σαράντη: Επιταχύνεται ο επιχειρησιακός του μετασχηματισμός με την SAP

gazzetta
gazzetta reader insider insider