Ο Μασκ απέσυρε τη μήνυση κατά της OpenAI, λίγες ώρες μετά τις απειλές στην Apple

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Μασκ απέσυρε τη μήνυση κατά της OpenAI, λίγες ώρες μετά τις απειλές στην Apple
Την αγωγή κατά της OpenAI και των συνιδρυτών της, Sam Altman και Greg Brockman, απέσυρε εχθές ο Έλον Μασκ.

Την αγωγή κατά της OpenAI και των συνιδρυτών της, Sam Altman και Greg Brockman, απέσυρε εχθές ο Έλον Μασκ, λίγες μόλις ώρες έπειτα από τις απειλές που εξαπέλυσε κατά της Apple για τη δημιουργία του Apple Intelligence και τη συμφωνία για το ChatGPT.

Ο Μασκ είχε μηνύσει την OpenAI κατηγορώντας την ότι βάζει τα κέρδη πάνω από την ανθρωπότητα. Η OpenAI, από την πλευρά της, υποστήριξε ότι ο Μασκ - ο οποίος υπήρξε μέλος του διοικητικού της συμβουλίου και έχει τη δική του εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης, την xAI- συμφωνούσε με την προσέγγιση της εταιρείας.

Εχθές, ο επικεφαλής της Tesla, χαρακτήρισε τη συμφωνία της Apple με την OpenAI κίνδυνο ασφάλειας, απειλώντας να απαγορεύσει όλες τις συσκευές του τεχνολογικού κολοσσού από τις εταιρείες του.

Σε μια σειρά αναρτήσεων στην πλατφόρμα X, εξέφρασε αμφιβολίες ότι η OpenAI θα προστατεύσει την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών της Apple. «Η Apple δεν έχει ιδέα τι πραγματικά θα συμβεί όταν παραδώσει τα δεδομένα σας στην OpenAI. Σας πουλάνε», ισχυρίστηκε ο Μασκ.

Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Apple: Πρόσθεσε 215 δισ. δολάρια στην αξία της - Η τρίτη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση στην ιστορία των ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider