ΒΙΣ: Αναπληρωτής γενικός διευθυντής ο Μιλιάδης Αναστασιάδης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΒΙΣ: Αναπληρωτής γενικός διευθυντής ο Μιλιάδης Αναστασιάδης
Ο κ. Αναστασιάδης αναλαμβάνει από τις 28.06.2024 την θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Εταιρείας, λόγω της κατά τα άνω επικείμενης συνταξιοδότησης του υφιστάμενου γενικού διευθυντή Γεώργιου Χατζηβασιλείου.

Η εταιρεία ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμη Εταιρία γνωστοποιεί ότι στις 28.06.2024 ο Μιλτιάδης Αναστασιάδης του Ανέστη, στα πλαίσια εκλογής νέου Δ.Σ. της Εταιρείας, εξελέγη και ορίσθηκε αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., ο οποίος θα αντικαταστήσει μόνον το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Γεώργιο Χατζηβασιλείου, όταν αυτός θα παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. λόγω συνταξιοδότησης, δυνάμενος, πάντως, να παρίσταται κατά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και να λαμβάνει τον λόγο κατά την κρίση του προέδρου.

Επίσης, ο κ. Αναστασιάδης αναλαμβάνει από τις 28.06.2024 την θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Εταιρείας, λόγω της κατά τα άνω επικείμενης συνταξιοδότησης του υφιστάμενου γενικού διευθυντή Γεώργιου Χατζηβασιλείου.

Παράλληλα, η εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 28.06.2024 ο Χρήστος Σαμιωτάκης του Γεράσιμου-Σπυρίδωνος, στα πλαίσια εκλογής νέου Δ.Σ. της Εταιρίας, εξελέγη και ορίσθηκε εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας και έκτοτε έχει προαχθεί σε Οικονομικό Διευθυντή της, λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησης και σε αντικατάσταση του Κυριάκου Σουπιωνά, ο οποίος ήταν επίσης εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας και Οικονομικός Διευθυντής της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χρηματιστήριο: Αντίδραση «ελατηρίου» στις τράπεζες - Ζητούμενο η συνέχιση της ανόδου

Eurobank: Στις 23 Ιουλίου η ΓΣ των μετόχων για διανομή μερίσματος και ακύρωση ιδίων μετοχών

gazzetta
gazzetta reader insider insider