Volton: Δίπλα στα άτομα με κινητικά προβλήματα με το πρόγραμμα «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Volton: Δίπλα στα άτομα με κινητικά προβλήματα με το πρόγραμμα «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει»
Το πρόγραμμα εταιρικής της υπευθυνότητας «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει» ενισχύει η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., μια αμιγώς ελληνική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, με τη χορηγία δυο ολοκληρωμένων συστημάτων SEATRAC στις παραλίες Φλογητών Χαλκιδικής και Καστελόκαμπου Πατρών.

Το πρόγραμμα εταιρικής της υπευθυνότητας «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει» ενισχύει η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., μια αμιγώς ελληνική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, με τη χορηγία δυο ολοκληρωμένων συστημάτων SEATRAC στις παραλίες Φλογητών Χαλκιδικής και Καστελόκαμπου Πατρών.

Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει» έχει ως στόχο τη στήριξη της κοινωνίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε ένα καλύτερο αύριο. Μέσα από αυτό, η εταιρεία φέτος το καλοκαίρι επέλεξε μεταξύ άλλων ενεργειών, να «φωτίσει» με το SEATRAC το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα για απρόσκοπτη πρόσβαση στη θάλασσα.

Το SEATRAC αποτελείται από έναν μηχανισμό φιλικό προς το περιβάλλον, ο οποίος αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια και επιτρέπει στον λουόμενο να επιβιβάζεται σε ειδικό κάθισμα μέσω του οποίου μπαίνει και βγαίνει από τη θάλασσα χωρίς βοήθεια. Επιπλέον, χάρη στη συμπληρωματική υποδομή που χορηγεί η Volton, ο λουόμενος θα είναι σε θέση να μεταβεί από το όχημά του στον μηχανισμό Seatrac, χωρίς να φοβάται μήπως το αμαξίδιό του κολλήσει στην άμμο, ενώ με τα αποδυτήρια ΑΜΕΑ και τις αντίστοιχες ομπρέλες, ο λουόμενος θα είναι σε θέση να απολαύσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του δίπλα στη θάλασσα.

H κα Κατερίνα Γκίνη, Corporate & Marketing Communications Director, δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Volton «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει». Γι’ αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στους καταναλωτές και την Ελληνική κοινωνία με υπευθυνότητα, σεβασμό και ενσυναίσθηση».

Η κα Περσεφόνη Μπέρτζου, Marketing Manager της ΤΟΒΕΑ, συμπλήρωσε: «Το SEATRAC αποτελεί τη μοναδική λύση παγκοσμίως που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα όχι μόνο να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα με πλήρη αυτονομία αλλά κυρίως να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας με τους αγαπημένους τους. Γι’ αυτό εκ μέρους των χρηστών του SEATRAC, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Volton για τη χορηγία της, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα πως υποστηρίζει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας χιλιάδων πολιτών σε όλη τη χώρα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έρχεται παρέμβαση στις τιμές του ρεύματος - Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις

Ενέργεια: Στο τραπέζι ξανά η φορολόγηση των υπερκερδών των παραγωγών

Φορολογικές δηλώσεις: Προαιρετικός, από 17/7, ο ΙΒΑΝ εφόσον δεν προκύπτει επιστροφή

gazzetta
gazzetta reader insider insider