ΔΕΘ: Εκδήλωση με θέμα «Greece – Ukraine: Business Opportunities»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΘ: Εκδήλωση με θέμα «Greece – Ukraine: Business Opportunities»
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουκρανίας.

Εκδήλωση με θέμα "Greece - Ukraine: Business Opportunities", διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουκρανίας, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12:00, στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 17 του ΕΒΕΑ, με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η οικονομία της Ουκρανίας, καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της διμερούς μας συνεργασίας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις (b2b meetings) μεταξύ των ελληνικών και ουκρανικών επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως το εμπόριο, η βιομηχανία και οι υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και των logistics.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση και τα B2B meetings, έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η IKEA λανσάρει marketplace μεταχειρισμένων επίπλων

Intralot: Επεκτείνει το συμβόλαιο με τη Nederlandse Loterij για το επίγειο αθλητικό στοίχημα

ΜETRO ΑΕΒΕ: Συνεχίζει να επενδύει στο franchise – Πώς προχωρά το πλάνο ανάπτυξης των Μy Market Local

gazzetta
gazzetta reader insider insider