ΕΒΕΑ: Ελληνικές και ουκρανικές επιχειρήσεις υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΒΕΑ: Ελληνικές και ουκρανικές επιχειρήσεις υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη συνεργασία που αναμένεται, όπως είπε, να έχει και συνέχεια.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Ε.Β.Ε. Ουκρανίας στην εκδήλωση «ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Επιχειρηματικές Ευκαιρίες», που πραγματοποιήθηκε στην 88η ΔΕΘ. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Ουκρανία βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες με τους Έλληνες συναδέλφους τους τού κλάδου.

Μιλώντας στην εκδήλωση, η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη συνεργασία που αναμένεται, όπως είπε, να έχει και συνέχεια. «Υπογράφουμε το μνημόνιο συνεργασίας με τα επιμελητήρια Ουκρανίας και με αυτό τον τρόπο επισφραγίζεται μια σχέση που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια. Ακόμη και τώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι ουκρανικές επιχειρήσεις επιδεικνύουν τεράστια εξωστρέφεια και εμείς θέλουμε να μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους και να τοποθετηθούμε έγκαιρα για την ανασυγκρότηση της Ουκρανίας», δήλωσε η κ. Κουνενάκη - Εφραίμογλου.

Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ έχει συμμετάσχει, μάλιστα, και σε όλες τις διυπουργικές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ενώ σημείωσε ότι με την υπογραφή του μνημονίου έγινε ήδη ένα βήμα παραπάνω ώστε να επεκταθεί η συνεργασία για το καλό των επιχειρήσεων και των δύο χωρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κοντογεώργης: Η ανάπλαση της ΔΕΘ αποτελεί παράδειγμα συνεργασίας προς όφελος της ανάπτυξης

Αγρότες: Τι αλλάζει σε φόρους και δάνεια – Κίνητρα για τα θερμοκήπια και τις εξαγωγές

gazzetta
gazzetta reader insider insider