ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 23 Οκτωβρίου η ΓΣ για την πώληση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 23 Οκτωβρίου η ΓΣ για την πώληση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της συγκαλεί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στις 23 Οκτωβρίου με μοναδικό θέμα την πώληση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της συγκαλεί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στις 23 Οκτωβρίου με μοναδικό θέμα την πώληση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισηγμένης «Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ» (η «Εταιρεία») καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 23η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί της Λ. Μεσογείων 85, 11526, Αθήνα καθώς και με συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση:

(α) της πώλησης και μεταβίβασης προς την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Masdar Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» (η «Αγοράστρια») του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρεία» που κατέχει η Εταιρεία και

(β) της σύναψης της σχετικής από 20.6.2024 σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών και δεσμεύσεων (Share Purchase and Covenants Agreement - η «Σύμβαση») μεταξύ της Εταιρείας, της Αγοράστριας και της εταιρείας “MASDAR TRIDENT HOLDING RSC LIMITED” (ως εγγυήτριας υπέρ της Εταιρείας) και των λοιπών συμφωνιών που περιλαμβάνονται στη Σύμβαση.

Η ισχύς της Σύμβασης και οι σχετικές συναλλαγές τελούν υπό την αίρεση της λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων και των λοιπών αιρέσεων που περιλαμβάνονται στη Σύμβαση.

Η Εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους ότι είναι δυνατή η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία, πριν και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, και από απόσταση με οπτικοακουστικά και ηλεκτρονικά μέσα (τηλεδιάσκεψη), σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στην παρούσα Πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 31η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Intracom Properties: Άρση του ενεχύρου στις μετοχές της Κλουκίνας - Λάππας

Η ΔΕΗ στηρίζει για 2η χρονιά την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST® Global – ΔΕΗ Team Greece

«Πλώρη» για Κουβέιτ και Ρουμανία βάζει η Coffee Berry

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider